Els impulsors de la banca cooperativa completen la ronda de reunions amb l'oposició

www.andorradifusio.ad

Socialdemocràcia i Progrés considera que la proposta de Raiffeisen Andorra és interessant a més de garantista pels clients i treballadors. Per Víctor Naudi permetria, a més, mantenir 5 entitats bancàries a Andorra. Per això creu que el govern ho hauria d'estudiar.

Víctor Naudi i Joan Marc Miralles han estat els  membres de SDP a la trobada. Veuen amb interès aquesta proposta de banc cooperatiu que els han presentat els representants de Raiffeisen Artur Homs i Xavier Feliubadaló. Poder mantenir com més llocs de treball, vetllar millor pels clients o mantenir la situació actual de 5 bancs al país amb aquest hipotètic banc cooperatiu, és molt interessant i demanen també al Govern que tingui en compte la proposta. Així ho ha expressat al finalitzar la reunió el vicepresident Grup Parlamentari Mixt, Víctor Naudi: "És més garantista de cara als treballadors i de cara als clients per  recuperar els seus estalvis. No és cap experiment, és una cosa que està funcionant arreu amb solidesa. Oferiria un producte innovador al país. El manteniment de cinc entitats bancàries crec que seria bo."  

Ara acabaran d´estudiar amb els serveis jurídics alguna possible incompatibilitat que pugui tenir la proposta. En aquesta situació estan també el Grup Liberal que després de la reunió de la setmana passada amb membres de Raiffeisen,  han enviat als seus experts tècnics l´informe presentat pel col·lectiu, per tal que avaluïn la viabilitat i encaix legal de la proposta. Els liberals esperen tenir unes primeres conclusions a primers de setembre.

Informa: J.Lorente/A.G-Nandín  Imatge: Robert Querol  Locució: Rosa Alberch

 

Comparteix:

La majoria al comú de la Massana vol repetir la fórmula amb independents i liberals a les properes eleccions El grup liberal analitza la proposta de la banca cooperativa com a solució per a BPA