Els impulsors de la banca cooperativa demanen reunir-se amb el conjunt de treballadors de BPA

www.andorradifusio.ad

Els impulsors de la cooperativa bancària Raiffeisen volen explicar aquest dijous el seu projecte als empleats de BPA. Demà seguiran la ronda de contactes amb els grups polítics i es reuniran amb Socialdemocràcia i Progrés i la setmana vinent amb els demòcrates. Consideren que l´opció elegida per l´AREB per a BPA pot ser molt lesiva per als interessos dels clients, empleats i accionistes de l'entitat.

El client de BPA, Antoni Sánchez, i l'empresari Artur Homs, dos dels impulsors de la iniciativa Raiffeisen, han demanat als representants dels treballadors de BPA que aquest dijous a la tarda puguin presentar la iniciativa als empleats de l'entitat financera. També s´han mostrat disposats a recollir els comentaris i les contribucions que els puguin fer. 

Consideren que l'actual opció que està prenent l'AREB amb BPA no és bona. Així ho ha expressat l'impulsor de Raiffeisen, Artur Homs: “Destruirà llocs de treball. No ho sabem del cert però és possible que arribi a afectar els saldos dels clients i evidentment els accionistes actuals, tant els majoritaris com els minoritaris es veuran afectats.” 

També l'impulsor de la banca cooperativa, Antoni Sánchez ha afegit sobre aquesta: “Jo hi crec. La mínima possibilitat em fa considerar que cal actuar.  No podria estar tranquil sabent que existeix una possibilitat i que no he fet res.” 

Els impulsors d'aquesta banca cooperativa es trobaran demà amb els consellers de Socialdemocràcia i Progrés i la setmana vinent amb els demòcrates.

Informa: Pere Moliné    Imatge:Jordi Seabra

Comparteix:

Detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un furt amb força Minguillón reitera que peatonalitzar Meritxell és inviable i nega estar perdent competitivitat