ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'escola francesa del Pas obrirà amb docents de suport després del positiu d'una professora i el confinament per prudència de la resta del claustre

Un positiu d'una professora de l'escola francesa del Pas

Un positiu d'una professora de l'escola francesa del Pas de la Casa ha generat neguit entre els pares aquest dimarts a la tarda després que la directora hagi enviat en un primer moment un correu a les famílies dels alumnes avisant de la situació i anunciant el tancament del centre fins al 16 de setembre.

Els professors que han estat contactes de la mestra que ha donat positiu han hagut de ser aïllats per precaució després que dilluns coincidissin en una reunió de claustre.

Fonts de la delegació de l'ensenyament francès, però, han assegurat que l'escola obrirà amb tota normalitat dimecres al matí amb dues professores fixes de l'escola que no van assistir a la reunió, dos substituts de la borsa que té el sistema francès i un membre de la delegació que assumirà les funcions de director mentre duri la situació. El primer dia no es farà classe lectiva però sí s'ofereix un servei de guarda.

Fins ben entrat el vespre d'aquest dimarts la directora del centre i el delegat de l'ensenyament francès estaven reunits per tractar aquesta qüestió.

Al Pas de la Casa hi ha un centenar d'alumnes repartits en cinc classes.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

18.204.42.98