ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els exliberals seran a les pròximes eleccions: "La gent que vol fer prevaldre els valor liberals autèntics no s'estarà de braços plegats"

www.andorradifusio.ad

Els afins a Judith Pallarés i als 4 consellers generals escindits de Liberals d'Andorra seran a les properes eleccions generals. Així ho ha assegurat el president del grup parlamentari, Ferran Costa, a 'Els matins de la Nacional', on també s'ha mostrat crític amb les maneres de fer del seu ja ex partit i del seu líder. 

Costa no sap encara en quin format es presentaran als pròxims comicis, però el que sí té clar és que aglutinarà els que defensen els valors de la Internacional Liberal. 

"Podria ser un partit, una plataforma o una candidatura, no ho sé. El que està clar és que aquesta gent que vol fer prevaldre els valor liberals autèntics no s'estarà de braços plegats".

Ferran Costa, president del grup parlamentari liberal

No ha precisat si la intenció és ser present també a parròquies, però té clar que arribaran a temps a unes eleccions que encara no tenen data concreta.

A 'Els matins', Ferran Costa s'ha mostrat crític com s'han fet les coses a Liberals d'Andorra, en algun moment de manera autoritària, perquè "hi ha persones que entenen que la política és el seu punt de vista o no és". També ha exposat que Gallardo "va voler engegar un procés de primàries que ningú havia demanat" on van passar "coses que no són lògiques". "No es comença sense un cens tancat i reconegut."

Ha puntualitzat que, malgrat que el guanyador de les primàries va dir que es tindria en compte l'altra facció, no ha estat el cas.

"Es veia que per part del sector del senyor Cabanes i el senyor Gallardo hi havia molta inversió de temps i esforços en comunicar en els mitjans de comunicació, però no en contactar amb qui al nostre entendre s'havia de contactar, que era amb la senyora Pallarés, que representava el 50% de la nostra formació".

Ferran Costa, president del grup parlamentari liberal

També ha dit no compartir qüestions plantejades els darrers dies pel candidat de Liberals sobre aspectes relacionats amb el feminisme i el model de país que s'allunyen molt dels postulats que defensen. Per tant, ha explicat, "un ha de prendre decisions per ser conseqüent", ja que el partit estava seguint "un rumb molt diferent al del grup parlamentari". Segons Costa, "molts militants no compartien la involució cap a postulats més conservadors". En aquest sentit també ha fet referència a declaracions de Cabanes a la premsa: "Comparar Andorra amb Mònaco quan el gran problema de la població és l'habitatge no és tocar de peus a terra".

Entrevista completa al president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa:

Informa: Anna Pifarré 

Comparteix: