Laika denuncia que amb la pandèmia l'abandonament de gats ha augmentat força

www.andorradifusio.ad

Laika ha denunciat que enguany ha crescut l'abandonament de gats respecte d'altres anys. L'entitat fa una crida a la responsabilitat entre els propietaris d'aquests animals domèstics.

La pandèmia de la Covid-19 també ha provocat problemes entre els propietaris d'animals domèstics, ja que molts els han abandonat.

Així ho ha assegurat l'associació Laika, que destaca, sobretot, el cas dels gats. "Des que va començar la pandèmia potser se n'han abandonat uns trenta", ha indicat el seu president, Josep Mas.

També ha destacat que "és el pitjor any des que jo sóc a Laika" i ha assenyalat que el problema és que "estem saturats".

Creuen que hi hauria d'haver més sensibilitat. "Abans d'adoptar cal fer una reflexió, aquest animal estarà tota la vida amb ells".

A més, ha comentat que "si tenen una dificultat que ho pensin i que no abandonin a la primera de canvi, que hi ha algunes persones que ho fan".

Finalment, ha afegit que fa poc que porten la gestió de la gatera, però que aviat estarà plenament operativa.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

La corba de reproducció de la Covid-19 baixa i Andorra podria ser un dels primers països en reduir la incidència Es prepara un homenatge a Pep Aguareles a través d'un documental sobre la seva fotografia i poesia i un concert inspirat en ell