Més d'11.000 persones han fet servir l'autobús gratuït el primer mes

www.andorradifusio.ad

L'abonament gratuït per als autobusos de les línies nacionals ja porta un mes en funcionament i ha tingut molt bona acollida. Fins ara, s'han lliurat gairebé divuit mil abonaments i l'han fet servir més d'onze mil usuaris.

Unes xifres que són encara més significatives si tenim en compte que els mesos d'estiu són tradicionalment els que menys afluència d'usuaris hi ha al transport públic.

Segons el secretari d'Estat d'Economia, Èric Bartolomé, "habitualment hi ha caigudes entre el 12 i el 13% de l'activitat que a l'agost s'acostumen a accentuar". Aquest any, en canvi, "hi ha hagut un increment d'usuaris d'un 16%".

Tot i que, segons Bartolomé, s'ha assolit l'objectiu de promoure el transport públic, ara el que s'espera és consolidar els usuaris i "afinar una mica més en les polítiques" en aquest sentit.

El setembre, amb la tornada del curs escolar, és un dels mesos clau ja que tornaran molts usuaris potencials. Per això el prendran de referència per a fer ajustaments, augment de freqüències, ampliació d'horaris i creació de noves línies. 

informa: Maria Lucena
Imatges: Albert Refart/ Arxiu RTVA

Comparteix:

Arc de Triomf fa ple a Sant Julià de Lòria en el concert més important de la festa major El PS demana per l'impacte econòmic i els visitants que atreu el Cirque du Soleil