ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Mobilitat instal·la dos nous radars a la CG-2 i a l'altura de l'Estadi Comunal

www.andorradifusio.ad

Mobilitat ha instal·lat un nou radar de tram a la CG-2 entre Canillo i Encamp, que posarà en funcionament en els pròxims dies. També se'n col·locarà un de fix a l'altura de l'Estadi Comunal.

Aquesta setmana s'han instal·lat el nou radar de tram que controlarà la velocitat dels vehicles que circulin per la CG2 entre Canillo i Encamp en direcció descendent. Amb aquesta mesura es vol reduir la velocitat en aquest tram de carretera, on hi ha un alt nivell de sinistralitat.

La idea és que comenci a funcionar en període de proves a primers de l'agost. La velocitat mitjana permesa en aquest tram serà de 72 quilòmetres per hora i en conseqüència se sancionarà aquells que superin els 80.

En breu també s'instal·larà un radar a l'altura de l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila arran dels accidents que hi han tingut lloc darrerament. L'últim el 8 de juliol amb tres vehicles implicats. El radar permetrà enxampar els conductors que superin els 60 quilòmetres per hora en aquest punt en els dos sentits de la marxa.

Informa: Sergi Expósito
Imatge: Anna Ginestà-Guillem Casal
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

35.153.39.7