ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pal-Arinsal reclama seny per resoldre sense tensions la possible dissolució de Vallnord

www.andorradifusio.ad

Els responsables de Vallnord Pal-Arinsal reclamen seny perquè el trencament amb Arcalís, si s'acaba materialitzant, es faci de la manera menys traumàtica possible i sense perjudicar la marca global ni cap de les dues estacions ni els seus clients. S'hi han referit en la presentació de la temporada d'estiu durant la qual esperen atreure 60.000 clients i ingressar dos milions d'euros.

El director, Josep Marticella, fa una crida al seny de tothom per resoldre de la millor manera possible la incertesa actual per la petició d'Ordino-Arcalís de dissoldre Vallnord per integrar-se a Grandvalira.

De moment assegura que continuen treballant amb normalitat a l'espera de la reunió que el cònsol de la Massana i president d'EMAP, David Baró, mantindrà amb Joan Viladomat.

Més endavant ja es plantejaran com actuar i què fer. Avança, però, que es guiaran, sobretot, pensant en els interessos dels clients "per veure com acabem de donar-li la volta a la situació intentant no generar cap situació complexa de portes enfora". Creu que "val la pena que hi posem seny tots plegats i el client és el que al final marcarà la pauta".

Arrenca la temporada d'estiu a Pal-Arinsal

Ho ha dit en la presentació de la temporada d'estiu que arrenca aquest dissabte i s'allargarà fins al 13 d'octubre.

L'estació es fixa l'objectiu d'augmentar un 11% els clients i arribar als 60.000 i de fer créixer la facturació un 20% per aconseguir ingressar 2 milions d'euros.

Per fer-ho fan enllestit millores als circuits del Bike Park i en la resta de l'oferta. Destaquen els aperitius d'altura al telefèric d'Arinsal, els sopars al Pla de la Cot i l'observació de l'astronomia.

Com sempre Pal-Arinsal acollirà esdeveniments pràcticament cada setmana entre els quals la Copa del Món.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: