Pintat critica Cinca per abandonar la sessió del pressupost per ser entrevistat per una televisió a Barcelona

www.andorradifusio.ad

El ministre de Finances tan sols ha pogut fer una intervenció en el debat del pressupost, ja que havia de desplaçar-se a Barcelona per ser entrevistat en una televisió per l'aniversari del 'cas BPA'. Una absència que ha indignat el grup liberal i que ha generat moments de tensió.

] Tan bon punt ha pujat a la tribuna d'oradors, Jordi Cinca ha avisat que no podria participar en el torn de rèpliques per debatre el pressupost. El ministre de Finances havia de desplaçar-se a Barcelona per ser entrevistat a 8TV en relació al 'cas BPA'.

Quan Cinca era a punt de deixar l'hemicicle i ja tenia la paraula el conseller d'SDP Víctor Naudi, el president del grup liberal, Josep Pintat, ha intervingut indignat: "Senyor Cinca si us plau, senyor ministre! Senyor Síndic, trobo que aquí s'ha convocat una sessió de Consell amb un ordre del dia, s'està fent un debat al ple del pressupost. El senyor ministre acaba de fer al·lusions als grups i se'n va perquè ha d'anar a fer un debat a una televisió catalana. Això no és seriós, estem  parlant de l'eina més important d'aquest país i el senyor ministre se'n va. Ho pot consentir senyor síndic? Nosaltres no, per tant que es torni a seure."  

Acte seguit ha pujat a la tribuna d'oradors el cap de Govern, que ha retret a Pintat el seu comportament: "Ha menyspreat el cap de Govern i tots els que ens hem quedat perquè en definitiva no sé si quan vostè sigui cap de Govern ho voldrà gestionar tot però en definitiva el que sí fem al Govern és compartir el projecte que hem presentat avui."

La picabaralla ha continuat en els torns de paraula successius, en els quals els liberals han fet saber el seu malestar i han acusat el Govern de faltar-los al respecte.

Informa: Andrés González-Nandin    Imatge: Jordi Seabra /Agències  Locució: Joan López

Comparteix:

El Consell aprova el pressupost del 2016 amb els únics vots de la majoria demòcrata Unes 200 persones es manifesten davant la seu de BPA exigint informació i la dimissió de Govern