Preocupació pel futur de la marca Grandvalira

www.andorradifusio.ad

El recurs de Joan Viladomat a la plataforma de Soldeu ha tensat les relacions entre els dos socis que exploten Grandvalira. De fet, hi ha qui tem pel futur de la marca. Una situació que preocupa l'oposició, que ho consideraria una llàstima. Una opinió que també comparteix el cònsol major d'Encamp.

Que l'accionista majoritari de SAETDE hagi presentat un recurs contra un projecte d'ENSISA, l'altra societat que integra NEVASA, ha tensat el clima dins l'empresa que explota el domini de Grandvalira.

Algunes veus, fins i tot, temen pel futur de la marca. El cònsol major del comú d'Encamp, soci minoritari de SAETDE, espera que aquesta situació no s'arribi a produir.

La possibilitat que hi hagi en perill el futur conjunt de Grandvalira també preocupa l'oposició, que espera que es pugui reconduir la situació. El president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo, destaca el posicionament internacional que té la marca.

Precisament el president del grup mixt i conseller del PS, Pere López, creu que cal separar el que és el compliment de la llei de la política comercial que pugui dur Grandvalira.

Pel que fa al recurs de Viladomat, la Comissió Tècnica d'Urbanisme ha d'analitzar-lo dimarts al matí.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

Salut vol presentar la llei de reproducció humana assistida aquest 2017 Les contractacions de transfronterers augmenten més d'un 20%