ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Propietaris i clients acullen amb satisfacció l'obertura de bars i cafeteries a la franja matinal de 7 a 12

www.andorradifusio.ad

Aquest dimarts els bars i granges han pogut tornar a obrir al matí amb servei a les taules en horari restringit de 7 a 12. Tant els propietaris com els clients han acollit la mesura amb il·lusió i esperança.

Gairebé sis setmanes després bars, granges i cafeteries han pogut obrir al matí i servir a les taules en horari restringit de 7 a 12.

Manel Rossell, de l'Ocell de Foc, ha assegurat que recuperar aquesta franja és "una part important dintre del negoci". Des de L'Espiga, Eva Carbajo, ha assenyalat que durant aquest dimarts han treballat bé. Ana Ventura, del Chocolatí, ha afirmat que estan molt satisfets. "Hi ha gent i també estan contents".

En aquesta línia des de l'Snack Bar Domenech, Jose Luis Barruezo, també s'ha mostrat satisfet amb aquesta tornada i ha comentat que "es va treballant una mica més".

Pel que fa a la situació, Elisabeth Brito, del Tirant lo Blanc, ha remarcat que "no ens donava per sobreviure" i ha afegit que es tracta "d'un nou començament per tornar a viure el que teníem".

L'altre gran beneficiat és el client, que ara ja no ha de passar fred al carrer i pot prendre's el seu cafè tranquil·lament assegut a la taula.

Un d'ells, Jaume Viñals, ha explicat que "fer el café i poder llegir el diari abans d'anar a la feina, sempre és d'agrair". També considera que és una forma de "mantenir la relació". Un altre dels clients, Jonathan Lorenzo, ha destacat que "s'està millor dintre del bar fent l'entrepà que a fora".

En aquest sentit, Brito ha lamentat que "ens van llevar la vida, el poder sortit, prendre un cafè, llegir el diari i relacionar-nos amb els altres", i ha expressat que "ara és una alegria".

Encara hi ha restriccions i sempre en un context d'incertesa. Aquest dimarts alguns establiments han recuperat empleats, d'altres s'han mantingut igual i han anat una mica de bòlit.

Elizia Gómez, de l'Art i Pa, ha indicat que abans eren dues persones, mentre que ara en són tres. En canvi, Pere Balsa, del Ganesh Temptacions, ha explicat que "estem jo i la meva dona", mentre que "quan van anunciar les primeres mesures érem tres".

Pel que fa als treballadors, Cabrajo ha mostrat el seu neguit. "No sabem si agafarem més gent per a res". Malgrat això, ha assegurat que durant les primeres hores d'obertura "era impossible".

Les restriccions actuals tenen vigència fins al 23 de novembre i podran ser prorrogades en funció de l'evolució de la pandèmia.

Informa: Cesc Sanjuan
imatge: Pere Besolí

Comparteix:

3.227.247.17