ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS presentarà una esmena a la totalitat a la llei de la funció pública

www.andorradifusio.ad

El Partit Socialdemòcrata ha anunciat que presentarà una esmena a la totalitat a la llei de funció pública perquè considera que és nociva pels interessos dels funcionaris. També vol incloure un projecte de llei en aquest àmbit en el programa electoral.

Els consellers generals socialdemòcrates s´han trobat aquest matí amb els representants dels sindicats de funcionaris i els han avançat que volen fer una esmena a la totalitat a la llei de la funció pública. Valoren molt negativament la tasca duta a terme per la ministra Eva Descarrega. La consellera del PS, Rosa Gili, defensa que "ens mereixem una funció pública forta, eficient, formada, motivada, i entenem que amb aquest projecte de llei tenim tot el contrari". "Gràcies a aquest projecte de llei vam tenir la primera vaga a Andorra, la primera vaga de veritat", ha argumentat.

Van més enllà i a les eleccions generals presentaran un projecte de reforma de la funció pública: "Em ratifico amb el que havíem treballat en els dos anys de govern socialdemòcrata, en el qual havíem tingut unes taules de treball i es van arribar a uns acords".

Els sindicats de funcionaris ja han assegurat que no descarten més mobilitzacions.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Enric Fernández

Comparteix: