Restaurat el pont de la Tosca

www.andorradifusio.ad

S'acaben després de tres mesos els treballs de rehabilitació del pont de la Tosca. És el segon dels tres ponts històrics del centre urbà d’Escaldes-Engordany que s'ha restaurat.

S'han enllestit les obres al sòl del pont, tot i que encara s'està acabant l'embelliment de la zona del riu. La cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, ha explicat quins passos falten. "Hi ha una intervenció que s'està fent a baix, que és amb relació amb l'embelliment de la zona que s'hi posaran plantes, s'està posant algun mur. A la primavera la previsió és que es puguin treure els tubs que hi ha, que és veritat que no són gaire afavoridors amb el paisatge".

Des del Govern i el comú esperen que el març del 2024 els tres ponts estiguin acabats. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha dit que la setmana que ve començarà la restauració del dels Escalls. "Esperem que abans del mes de març puguin estar acabats i concloem aquest treball que s'ha fet en col·laboració amb el comú d'Escaldes-Engordany".

Un projecte que tenia una partida pressupostària de 488.000 euros a parts iguals entre el comú i el Govern. Té com a objectiu millorar l'entorn de la parròquia.

Informa: Redacció

Comparteix:

10 nous agents de policia amb l'horitzó d'incorporar més dones Llarg camí per millorar la digitalització empresarial