SDP, el partit més crític amb l'acord dels treballadors de BPA amb l'AREB

www.andorradifusio.ad

Primeres valoracions polítiques sobre l´acord per als treballadors de BPA. Liberals i Socialdemocràcia i Progrés coincideixen que, si bé el text marc s'ajusta al codi de relacions laborals, no és clar sobre el nombre de llocs de treball que es podran mantenir. Víctor Naudi va més enllà. Assegura que la llei BPA ha quedat en paper mullat i que s'ha enganyat els treballadors.

El conseller de socialdemòcrata i progrés i president suplent del grup mixt, Víctor Naudi, assegura que s'ha enganyat els treballadors perquè s'ha demostrat que la llei de resolució i reestructuració d'entitats bancàries ha quedat en paper moll en el punt que parlava de les garanties als empleats més enllà del que marca el codi de relacions laborals.

Per la seva banda, Liberals considera l´acord positiu perquè compleix amb les expectatives dels treballadors dins de la legalitat. El president suplent del grup parlamentari, Jordi Gallardo, assegura que anar més enllà de la indemnització marcada en el codi de relacions laborals era complicat perquè podia crear un precedent que molestés altres col·lectius. Afegeix que l´únic punt a criticar seria la continuïtat de la incertesa dels treballadors pel que fa al seu futur. Es tracta d´un aspecte que creu que s´hauria de resoldre al més aviat possible.

Informa: Ana Alamán Imatge: Cristina Jubete

Comparteix:

Els treballadors acomiadats de BPA podran recuperar el pla de pensions Nova demanda dels Cierco contra la resolució de BPA i la valoració econòmica de l'AREB