ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Bartumeu diu que les institucions d'Andorra fan el "ridícul" amb l'avortament

www.andorradifusio.ad

Les institucions andorranes fan el ridícul amb l'avortament. Així de contundent ha estat el president de Progressistes SDP, Jaume Bartumeu, que no creu que la Fiscalia hagi de denunciar Stop Violències.

Jaume Bartumeu creu que el Principat està pagant un preu en imatge, entre altres coses, per no voler despenalitzar l'avortament. "Estem preocupats pel rídícul, ridícul que estan fent les institucions andorranes en tota aquesta qüestió de la interrupció voluntària de l'embaràs", ha dit en roda de premsa.

També ha assegurat que el Govern està practicant les dues vares de mesurar. Una, denunciant Stop Violències a la Fiscalia per les seves declaracions crítiques sobre l'avortament, el que Bartumeu creu que l'Executiu no hauria d'haver fet. I l'altra, no dient res perquè la magistrada Mingorance va fer afirmacions davant l'ONU que ha definit com a errònies.

"No sé com pot portar a la Fiscalia una associació per unes expressions, unes manifestacions, algunes de les quals que encara que s'hagin dit a Ginebra em semblen absolutament desenfocades i desencertades, però insisteixo que jo estic per la llibertat d'opinió i d'expressió", deia el president de SDP sobre la mesura del Govern.

A més, ha presentat la candidata Meritxell Pujol, que serà la número 4 de la llista d'En Comú per Andorra la Vella, que aplega Demòcrates, Liberals i Progressistes SDP.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: