ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Carles Naudi celebra l'acord per mantenir el forfet conjunt de Vallnord

www.andorradifusio.ad

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos celebra l'acord per mantenir la marca Vallnord i comercialitzar un forfet conjunt. A l'"Ara i Aquí", també ha reconegut que entre els partits del Govern hi ha discrepàncies però que no són insalvables.

Carles Naudi d'Areny-Plandolit destaca la predisposició de Secnoa i Emap per trobar una sortida adequada al conflicte sobre Vallnord. Sobretot per no perjudicar els clients dels dos dominis.

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos pensa que "no hem d'oblidar que per a un client que ve a esquiar i vol anar a les valls del Nord és important seguir oferint el forfet de les dues estacions conjuntament perquè és el més naturalment i geogràfica fàcil de vendre".

Reitera la necessitat de disposar d'un aeroport nacional, ja que el de la Seu és limitat, i el fet que la seva formació disposi de grup parlamentari propi.

Sobre el projecte de crear una desviació des de la Massana, considera que la prova pilot d'aquests dies que permetia en hores concretes disposar de dos carrils de baixada fa que el projecte ja no sigui tan necessari. Diu que "aquest vial que val molts diners perquè s'ha de fer un túnel, ara als matins ja es posa una mica en entredit" perquè "hi ha hagut una reducció del temps de baixada de la Massana a Andorra" i, per tant, també ha beneficiat "les persones que baixen d'Ordino, Anyós i l'Aldosa".

Naudi reconeix que en alguns punts sorgeixen discrepàncies entre els grups que conformen la majoria parlamentària, per exemple, respecte a qüestions programàtiques, com ara la proposta de dèficit zero que defensa la seva formació.

Entrevista completa al president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, a l'Ara i Aquí:

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

18.204.42.98