FEDA convoca el concurs per licitar les obres de la plataforma i l'accés a l'ETR de la Gonarda

www.andorradifusio.ad

FEDA ha convocat el concurs per licitar les obres de la plataforma i l'accés a l'ETR de la Gonarda. És el primer pas per construir aquesta estació transformadora i repartidora a la qual s'oposaven els veïns.

El BOPA publica la convocatòria per a la licitació del contracte d'obres de la plataforma i l'accés a l'ETR del quart de l'Aldosa de la Massana. Les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al 8 d'octubre. És la primera licitació relacionada amb aquest projecte polèmic al qual s'oposaven els veïns.

Representants del Govern i FEDA van explicar als veïns que l´estació quedarà semisoterrada, amb els dos transformadors separats i amagats rere pantalles de vegetació i una coberta que li conferirà un aspecte de xalet. També els van assegurar que es reduirà l´impacte acústic i que les ones electromagnètiques no superaran en cap cas els límits permesos per les normatives europees.

La plataforma veïnal, després de presentar diverses al·legacions que no van prosperar, van arrencar el compromís de Govern, FEDA i el comú de la Massana que podrien integrar-se a la taula de seguiment de les obres. De moment, però, no s'ha concretat com funcionarà aquesta taula de seguiment.

Informa: Gerard Gort

Comparteix:

Compte enrere per a la Biennal d'Art de Venècia Es fa efectiva la subvenció de 18.000 euros a la SAC