ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

López a Gallardo: "Vostè volia anar al govern sí o sí, o bé per l'esquerra o bé per la dreta"

www.andorradifusio.ad

La garantia d'estabilitat per al país ha estat la raó principal defensada per Gallardo per a justificar l'acord amb els demòcrates. La mateixa que el va fer rebutjar la proposta del PS de formar un govern tripartit que plantejava eleccions anticipades en divuit mesos. Aquesta alternativa ha provocat un encreuament de retrets entre ell i Pere López.

Pere López ha explicat que la proposta de govern tripartit de curta durada tenia com a objectiu afrontar temes prioritaris i urgents, com ara l'habitatge i les negociacions amb la Unió Europea. Una proposta, però, que no va passar de ser un esborrany i amb la qual Jordi Gallardo es va mostrar favorable. Per això, López l'ha acusat de jugar a un doble joc. "Queda clar que vostè volia anar al govern sí o sí. Hi volia anar o bé per l'esquerra o bé per la dreta", li ha etzibat.

Gallardo ha afirmat que mai no es va amagar a DA la proposta del tripartit del PS, com tampoc no es van amagar les opcions obertes amb els demòcrates. "El problema, ha quedat demostrat avui, és que vostè, Pere López, que era el responsable d'articular el govern alternatiu entre Liberals, PS i Terceravia no se n'ha sortit. I ara en vol fer responsable Liberals d'Andorra per acceptar un acord que dona governabilitat al país i fa que no quedi bloquejat", li ha retret Gallardo.

El president del grup liberal ha justificat el pacte amb els demòcrates basant-se en l'estabilitat que ofereix al país. Precisament per no garantir-la es va rebutjar la proposta del PS.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.214.184.223