ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les mercaderies arriben sense dificultats però les empreses de transport alerten de problemes amb la distribució

www.andorradifusio.ad

Una de les empreses més grans de transport treballa amb el 30% de la plantilla per fer arribar mercaderies. Assegura que de moment no té cap dificultat per operar amb Espanya ni amb França. Això sí ho fa gairebé en exclusiva amb alimentació.

Les mercaderies de primera necessitat com l'alimentació arriben sense dificultats. Així ho indiquen des d'una de les empreses de transport més importants del país.

Els tràmits de duanes són àgils i no estan trobant problemes en l'abastament a Espanya ni a França.

Les mercaderies que importen es limiten a productes alimentaris congelats, refrigerats i secs. On sí troben més complicacions és a l'hora de la distribució.

Un dels treballadors de naGrup, Marc Martret, assenyala en aquest sentit que "molts dels destinataris als que hem d'entregar mercaderies no estan operant, per ordre expressa de Govern", el que suposa no poder realitzar els repartiments.

Martret afegeix que aquesta situació implica que "els magatzems, tant de la Farga de Moles com d'Andorra, estiguin saturats".

La preocupació principal dels treballadors que segueixen actius, el 30% de la plantilla, és la seguretat.

A l'empresa li estava costant trobar mascaretes però finalment s'han pogut abastar de les de tipus FFp2 que són d'ús setmanal. Martret assegura que "en aquests moments ja disposem d'elles, així com de guants i de gel per rentar-nos les mans sovint".

No osbtant, indica que el principal neguit dels conductors és tenir contacte amb altres persones.

A banda d'alimentació, l'empresa també treballa en el transport de les analítiques de l'hospital, paqueteria de farmàcies i d'altres negocis que continuen operant com ara els bancs.

Informa: Ester Pons
Locució: David Domingo

Comparteix:

18.204.42.98