Una quinzena de treballadors de BPA han deixat el banc

www.andorradifusio.ad

Una quinzena d'empleats de BPA han abandonat voluntàriament l'entitat financera des que va ser intervinguda per l'INAF. Així ho han explicat els representants dels empleats del banc, que també han comentat que en les properes hores haurien de tenir el document de l'acord amb l'Agència de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB).

Des que el passat març l'INAF va intervenir BPA després de la nota de la unitat contra el crim financer dels Estats Units, almenys una quinzena d'empleats ha abandonat de forma voluntària l'entitat. Alguns d'ells per anar a treballar a altres bancs del Principat.

Per altra banda, els representants dels empleats de BPA esperen tenir molt aviat el document de la negociació que estan mantenint amb l'AREB sobre les condicions dels treballadors que passin a VallBanc i dels acomiadaments dels qui no entrin a formar part del banc bo.

En els darrers dies han fet algunes puntualitzacions a l'acord com, per exemple, que l'escrit reculli l'extensió d'un any de cobertura sanitària als qui es quedin sense feina en algun supòsit que no estava al redactat. Aquest aspecte estava ja pactat però volen que surti al document.

Si els representants dels treballadors de BPA donen el vistiplau definitiu al document el sotmetran a la votació dels seus companys. Encara han de decidir si ho faran a través d'una assemblea o bé per votació electrònica.

Informa: Pere Moliné Locució: Xavi Albert

Comparteix:

S'oficialitza la polèmica delimitació fronterera entre Andorra i França El Bike Park de Pal Arinsal registra un augment del 22% d'usuaris tot i el tancament del telecabina