La Unió Hotelera veu positiu instal·lar un stop-lab al Pas però en preferiria un a Canillo

www.andorradifusio.ad

La Unió Hotelera veu amb bons ulls la proposta del comú d'Encamp d'instal·lar un stop-lab al Pas de la Casa, tot i que reitera que seria més positiu emplaçar-ne un a Canillo, per exemple a Soldeu, per facilitar la recollida de mostres als turistes francesos que s'allotgin en parròquies altes.

L'entitat també valora positivament la subvenció de la meitat del cost de les TMA a visitants del territori veí que pernoctin almenys dues nits a la vila encampadana. Això sí, creu que la comunicació d'aquesta mesura a França s'hauria de controlar per no afavorir una allau de turistes. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, per la seva part, no creu que el fet de reduir el preu de la prova diagnòstica sigui una mesura per atreure visitants.

La principal patronal hotelera va demanar la possibilitat de permetre també el retorn de contagiats amb símptomes lleus al seu país d'origen i, d'aquesta manera, evitar que romanguin als hotels. Encara s'està a l'espera de rebre alguna resposta per part del Govern.

Informa: Oliver Jaén

Comparteix:

El Col·legi d'Arquitectes proposa que un percentatge de promocions privades es destini a habitatge social Acord entre l'UdA i la Universitat de Vic per ampliar els estudis d'educació