Xic&Dans

Comparteix:

Xic&Dans: Temporada 2016-2017

Arriba la cinquena temporada de Xic&Dans! Aquest any compta amb alumnes dels tres sistemes educatius, i s'hi han afegit per primera vegada escoles de Catalunya, la Catalunya del Nord i les Illes Balears.

Xic&Dans vol  fomentar l’esport, l’expressió corporal i artística, el treball en equip, la diversió i valors com la superació i l’esforç.


 • Xic & Dans - Gran Final 2017

  Els participants de totes les escoles han suat molt per arribar a aquesta gran final però només uns seran els guanyadors. Xic&Dans acaba un viatge ple de ball, música, diversió i aprenentatge un any més.

 • Xic & Dans - Segona semifinal

  Coneixem els darrers finalistes que disputaran la gran final d'aquesta quarta edició del programa. Les escoles participants despleguen tots els seus recursos per demostrar el jurat que mereixen un lloc a l'última fase.

 • Xic & Dans programa - Comencen les semifinals!

  Primera semifinal de la quarta temporada. Els participants donaran el millor d'ells mateixos per aconseguir un lloc a la gran final. És la primera oportunitat de les escoles de dansa per lluir-se i demostrar que es mereixen el premi de disputar-la!

 • Xic & Dans - Diferents professionals aconsellen els alumnes abans de les gales

  En aquest capítol de Xic&Dans veiem com progressen els participants i com evoluciona el seu ball abans d'encarar les gales que portaran els millors a la gran final. Per aconseguir-ho, i com és habitual en aquesta quarta temporada del programa, reben la visita de persones conegudes que els transmetran valors, principis i consells, per motivar-los a continuar la seva aventura gaudint del ball. En aquest episodi visiten als alumnes el músic Jordi Barceló, l'esquiador de la FADEA i operador d'emergències de bombers Xavi Fernández, els banders Xavi i Ferran Teixidó, la massatgista de Caldea Paula López, la directora de l'escola Areaesport, Elena Navarro, l'especialista en informàtica de Mymac, Marta Gragera, i l'osteòpata i fisioterapeuta Roger Font. 

 • Xic & Dans - Els nens reben més visites especials

  Aquesta setmana a "Xic&Dans" veiem l'evolució de les escoles participants després de dies d'intens treball amb els professors i rebem  visites tan especials com la del pilot de ral·lis Albert Llovera,  l'advocada i cantant de jazz Ester Peralba, el fotògraf Albert Martín, l'exciclista Joaquim 'Purito' Rodríguez i de la subsíndica general, Mònica Bonell. Els traslladen els valors de l'esforç, la concentració, la perseverança i els ensenyen que no s'han de posar límits. 

 • Xic & Dans - Coneixent diferents professionals

  Arriba l'hora de la veritat. Després de la presentació és el moment de posar-se a treballar i a ballar. Per assolir l'objectiu d'arribar a la final, les escoles compten amb el suport i els consells de professionals de diferents àmbits, que parlen els infats dels valors, l'importància de l'esforç i les motivacions.

 • Xic & Dans- Presentació de la quarta temporada

  Aquesta setmana gaudim de la festa que inaugura la quarta edició del concurs. Coneixem de primera mà els protagonistes, els professors, les escoles participants, les novetats... I tot, com sempre, amb molta música, noves coreografies i molt bon ambient.

 • Xic & Dans - Resum 2016

  Comença la quarta temporada de Xic&Dans i en aquest primer programa revivim els millors moments de l'edició anterior, anècdotes, assajos, els nervis abans de les gales i com els guanyadors van gaudir del seu premi.

Facebook

Twitter