- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Descarrega defensa la sostenibilitat de la reforma de la Funció Pública encara que pugui augmentar la despesa

  Noticies » Política   14 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

La sostenibilitat de l'administració que persegueix la reforma de la Funció Pública no vol dir necessàriament reduir la despesa.

Així ho afirma el Govern en un document lliurat dimarts en la reunió amb els sindicats públics. Els funcionaris i alguns partits de l'oposició ho consideren contradictori.

La ministra de la Funció Pública, en canvi, defensa que la reforma del funcionariat serà sostenible econòmicament. Eva Descarrega reconeix que els complements d´antiguitat, de productivitat i de carrera que preveu la reforma poden augmentar la despesa. Però menys que si s´hagués mantingut el GADA.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Vicente Bellot