Els matins de la Nacional

Comparteix:

Els matins de la Nacional: Esports

Els matins de la Nacional és el programa d'actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra. Un magazín amb vocació de país per donar veu als protagonistes i sectors de tots els àmbits, des del punt de vista de la més estricta actualitat, a la divulgació i l'entreteniment. Sis hores de ràdio amb voluntat de servei públic.

Direcció: Òscar Royo Sansa
Presentació: Òscar Royo Sansa i Anna Mata Palau
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat

 


  • Els esports del cap de setmana amb Cesc Sanjuan

    Cesc Sanjuan repassa els resultats de la Federació d'Atletisme a la Copa de les Nacions, amb cinc nous rècords nacionals. A banda, aprofitem per fer l'agenda esportiva, marcada per la Trail 100 que es disputa a Ordino, l'Enduro Race de Naturland i el Trial de Pal. Acabem sortint de les nostres fronteres per comentar els Jocs Europeus i els Special Olympics.

  • L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs: eslògans en l'esport

    Nike....Adidas...Red Bull...són algunes de les marques que ens han deixat frases i especialment eslògans al cap. Comm s'ho han fet? Avui el Jaume Tomàs ens ho explica en el darrer capíto de l'Esport, K fort!

  • Perfils esportius: Manel Fernández

    L'expresident de la Federació Andorrana de Bàsquet, Manel Fernández, ens visita en un tercer i darrer capítol per parlar de números, de participacions de les diverses seleccions, de reultats que han deixat amb la boca oberta a més d'un (i que segurament no han estat prou valorats) i de molts altres temes que han ocupat més de 30 anys de la seva vida.

  • Calaix de sastre: Joaquim Tomàs president de la FAB

    Tota l'actualitat de la Federació Andorrana de Bàsquet, seleccions, 3x3, pressupost, campionats d'estiu, relació amb altres federacions i molt més en conversa amb el seu president Joaquim Tomàs

  • El 5è quart amb Jordi Fernández: el Palència a l'ACB

    Amb el Jordi Fernández i el Rafa Gorgues comentem la final a 4 jugada a Burgos aquest cap de setmana. Les semifinals van ser com vam preveure fa 8 díes però potser la final no! Burgos que va fer mans i mànigues per jugar a casa ha vist com li ha sortit el tret per la culata i finalment el Palència serà equip ACB tot i que el Rafa diu que per aforament i pressupost, no pujarà i que als despatxos el Betis recuperarà el seu lloc.

  • Motor, futbol i molt més amb Joan López

    Joan López ens porta els resultats esportius del cap de setmana. Destaquem la 25a edició del Trial GP de Sant Julià amb un nom propi, Toni Bou amplia el seu palmarès. A banda, repassem els resultats de les seleccions de futbol i bàsquet del cap de setmana, així com en altres esdeveniments. Aprofitem per acomiadar el DiaE, que avui abaixa la persiana.

  • Joan López ens porta l'agenda esportiva del cap de setmana

    Joan López ens prepara l'agenda esportiva. Protagonisme a les seleccions de futbol i pel motor, amb l'arribada del TrialGP per 25a vegada a Sant Julià de Lòria. Comentem la 14a concentració de motos clàssiques d'Andorra, l'inici dels Special Olympics World Games i alguns noms propis ben interessants.

  • L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs: l'esport a Aràbia

    El Jaume Tomàs ha fet una enorme investigació sobre els tres punt que marquen actualment l'esport a Aràbia. Fitxatges de luxe per potenciar el nivell intern, compres d'equips de fora del seu territori per "blanquejar" d'alguna manera la seva imatge i el que és més fort, el desert de l'Aràbia Saudita acollirà els Jocs asiàtics d'hivern el 2029. El príncep Mohamed bin Salman s'ha proposat construir una megalòpolis futurista, prop del mar Roig, per acollir la competició de neu i gel. La broma es diu, de moment, 300.000 milions de$

  • El 5è quart amb Jordi Fernández i Rafa Gorgues: el playoff de la Leb Or

    Amb els nostres col.laboradors habituals fem la prèvia de la final a 4 que es jugarà a Burgos el cap de setmana. Palència-Valladolid, i poc desprès Guipúscoa-Burgos . Veurem si es mullen o no?

  • Resultats esportius del cap de setmana, amb Joan López

    Joan López ens parla de les competicions que s'han dut a terme el cap de setmana. Destaca Mònica Doria com a nom propi, així com l'Spartan Race amb 5.500 participants, a banda de la Casamanya Extrem, la Pujada a Arinsal i els resultats dels equips nacionals de rugbi a l'Europeu. A més, ens sumem a les mostres de condol pel traspàs de Toni Clascà.

Facebook

Twitter