Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 16 de novembre de 2018

  • Això ja no va a missa 16 de novembre de 2018

    Avui obrim la missa amb la curiosa història del ministre de Ciberseguretat del Japó. En el "Tocats i Sonats" destaquem els artistes convidats al festival de jazz de Cartagena (Espanya) i el nou disc d'un grup de casa, els "Pali". Ens visita el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana (Avui va de benzina) i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

  • De Ripoll ni lloca ni poll:Anar i tornar...viatge!

    El preu de la benzina, el cotxes elèctrics, els ja famosos patinets que tanta companyia ens fan per les nostres voreres i  altres temes relacionats han provocat que el Miqui hi dediqui un programa. Veurem com expliquem tot aquest espectacle amb cançons?

  • Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol:Pop, rap i lluç!

    Des de l'Era d'en Jaume de Llorts el Pep Ramos ens prepara un bon plat de cap de setmana. Lluç amb cloïsses.