Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 21 de gener del 2019

 • Això ja no va a missa 21 de gener del 2019

  Avui el nom del programa ens juga una mala passada...el que habitualment i a la ficció ens posa un somriure a la boca, ens informa de fets poc normals, ens parla de música amb el to distès que ens permet la ràdio, és avui una missa-funeral a la realitat. Com a tots els programes, com tots els companys d'RNA, avui nosaltres tampoc no tenim ganes de riure. Ens ha deixat un bon amic i col.laborador de la casa, sense avisar, sobtadament i en silenci, ha marxat el Pep Aguareles. Mentre ell viatja, els que ens hem quedat, de moment, farem el que podrem. D.E.P

 • Cucades: Manifestant una estona!

  El Cuca ens visita com cada dilluns per comentar una mica l'actualitat. Evidentment que avui, li em de demanar la seva opinió sobre la manifestació de dimecres passat. Ell hi va ser. Hi havia poca gent? No ens sabem queixar? Tenim por a ensenyar la cara? Hi ha represàlies?
   

 • El 5è quart: Com un coet!

  El Morabanc torna a anar com un coet. A Europa, victòria històrica contra el Zenit (Que ens torna a visitar dimecres) i a la lliga ACB, i aprofitant un enorme titular dels companys del "Bon Dia"....Palicica! A veure com ho valoren els Jordis?

 • Qui té la paella pel mànec: Amb dos pebrots!

  Així ens prepara la recepta avui el Pep Ramos, amb dos pebrots! Ara bé, farcits de bacallà!