Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 25 de setembre de 2018

 • Això ja no va a missa 25 de setembre de 2018

  Avui obrim a la missa amb la història a Facebook d'un jove polític belga. En el "Tocats i Sonats" protegonisme per al nou treball de Rita Ora i pel festival de Hip Hop que cada any se celebra a Bogotà. Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre i inaugurem un nou espai dedicat a la robòtica. Els darrers minuts són com de costum, per a la cuina del Pep Ramos.

 • Cortina amunt:Pura bogeria!

  El Xavi Fernández ens porta al teatre Tivolí de Barcelona. Allí i des del 14 de setembre hi podem veure "La jaula de las locas" un mític musical de Broadway que aterra a a la capital catalana de la mà d'Àngel Llàcer, Ivan Labanda i el director Manu Guix.

 • Jo robot: Articulant el futur!

  Estrenem una nova secció (quinzenal). "Jo Robot" amb els companys Jordi Fernández i Joan Rovira de l'aula tecnològica Loopa. Amb ells comencem a descobrir un món apassionant, ple de curiositats i sorpreses i que és sense cap dubte, el futur!

 • Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol

  Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos fa un plat "a la seva bola". Habitualment el pollastre és port cuinar amb escamarlans o llagostins...com que nosaltres som més xulos, el fem amb unes espectaculars games vermelles.