Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: "Arde Madrid"

  Amb el Cuca anem cap a Madrid. Ha començat el judici del procès, el que el Josep Maria titlla de "teatre". Veurem què en pensa i quines valoracions fa d'aquests primers quatre dies?

 • Cucades: Farum de benzina!

  El Cuca ens comenta com veu la situació que viu Veneçuela. Ens explica quins records li porta el moment (no és la primera vegada que veiem fets similars) així com la més que "interessada" presència de D>onald Trump per allí al mig.

 • Cucades:Tot al 13!

  Amb el Josep Maria Cucalón parlem d'actualitat. Avui, totes les apostes indiquen de que parlarem de casinos.

 • Cucades: Pactes i promeses!

  Amb el Cuca parlem avui de càrrecs de confiança que sembla ser que fan més del que els hi toca i tambè de promeses de cara al futur.Diuen que algun candidat està fent més voltes que el port de Sant Antoni!

 • Cucades: Manifestant una estona!

  El Cuca ens visita com cada dilluns per comentar una mica l'actualitat. Evidentment que avui, li em de demanar la seva opinió sobre la manifestació de dimecres passat. Ell hi va ser. Hi havia poca gent? No ens sabem queixar? Tenim por a ensenyar la cara? Hi ha represàlies?
   

 • Cucades: "Heil" Cuca!

  Amb el Josep Maria Cucalón discutim avui, dos temes. Primer valorem els darrers moviments del Govern, molt criticats per la oposició i tambè fem un cop d'ull a l'auge de la ultradreta a Europa. Un tema que fa, molt respecte!
   

 • Cucades:No li va acabar d'agradar!

  Al Cuca li posem fàcil en aquest inici d'any. Què li va semblar el discurs de cap d'any del Cap de Govern? Per la prèvia que ens ha enviat, no li va acabar de fer el pes!

 • Cucades: Somiar és gratuït!

  Al Cuca li hem demanat avui que ens faci un resum del 2018 que deixem enrere i que faci tots els destijos que vulgui de cara al nou any 2019.

 • Cucades: A la "Mani"!

  Amb el Josep María Cucalón ens mirem amb pèls i senyals la manifestació de la setmana passada. Ell hi va ser i avui sabrem com la va viure i quines conclusions n'ha tret? No els va comptar un per un però diu que eren molts!

 • Cucades: No ho troba normal!

  Amb el Cuca fem un cop d'ull a l'actualitat. D'entrada a la política amb el meeting de dimecres passat del candidat de DA Xavier Espot i també a la manifestació prevista per avui i que preveu l'assistència de 2000 persones.