Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

  Amb el Cuca comentem la jugada com tots els dilluns. Avui li servim dos temes: Per un costat els funcionaris que cobraven dues vegades el sou alegrement i per l'altra la possible desaparició del vehicles de benzina i dièsel de cara al 2040.

 • Cucades: Stop energumens!

  Ens visita el Josep María Cucalón i, avui, el tema de conversa era força evident. El sabotatge a l'estació de Pal-Arinsal. En un país en el que encara gaudim habitualmet de molta tranquilitat, sempre
  es pot produir algun fet aïllat que tranca precisament la calma.
   

 • Cucades: Una bona notícia

  Amb el Cuca comentem una de les millor notícies de l'any per al nostre país.Grandvalira no trenca la marca, continua endavant i garanteix una continuitat volguda per molts.

 • Cucades: Cal fer un esforç important

  Al Josep María Cucalón li tornem a posar un tema d'actualitat al damunt de la taula. La "patat calenta" que li passem avui és el ja famós Codi de Relacions Laborals.

 • Cucades:Tant val treballar com fer feina

  Amb el Josep Maria Cucalón comentem una mica l'actualitat de casa nostra. Els recepcionistes i la seva formació, funcionaris que han de fer dues feines, gent que cobra molt...etc..etc

 • Cucades:Mans en l'aire!

  Com cada dilluns, al Cuca li posem un tema d'actualitat al damunt de la taula: Avui, el preu dels lloguers. No fa massa hores va manifestar-se el raonador del ciutadà Marc Vila, a veure què en pensa el Josep Maria?

 • Cucades: Subsidi d'atur o suicidi d'atur?

  Aquest darrers dies hem sentit a parlar, i molt, del tema subsidi d'atur.Molta gent i ha dit la seva, d'altres han rectificat les seves declaracions i d'altres s'han tret les puces de sobre ràpidament. Avui hi dirà la seva el Cuca.

 • Cucades:I es feu la llum!

  Al Josep María Cucalón li posem un tema d'actualitat al damunt de la taula. Concretement el "Tobotronc nocturn". S'ha fet bé les coses? Calia demanar els permisos abans de comprar la il.luminació? Si no es fa, que passarà amb la despesa de 50.000 euros que ja s'ha fet?

 • Cucades: Cada pal que aguanti sa vela

  Al Cuca li posem a sobre de la taula tot un seguit de temes d'actualitat. Avui volem saber què pensa de tot el tema de les infraestructures de les que tant sentim a parlar. Aeroports, heliports, trens...anem pel bon camí o fem volar coloms abans d'hora?

 • Cucades:Pentinats sense pinta

  Amb el Cuca comentem tres temes. Parlem de jubilacions, dl'eleccions a la CASS i d'impostos més aviat "ridículs" als propietaris de pisos tancats.