Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: Cada pal que aguanti sa vela

  Al Cuca li posem a sobre de la taula tot un seguit de temes d'actualitat. Avui volem saber què pensa de tot el tema de les infraestructures de les que tant sentim a parlar. Aeroports, heliports, trens...anem pel bon camí o fem volar coloms abans d'hora?

 • Cucades:Pentinats sense pinta

  Amb el Cuca comentem tres temes. Parlem de jubilacions, dl'eleccions a la CASS i d'impostos més aviat "ridículs" als propietaris de pisos tancats.

 • Cucades: Mocats sense mocador

  Al Cuca li posem al damunt de la taula tres temes d'actualitat. La cimera Kim-Trump, els darrers moviments al govern espanyol i el Mundial de futbol.

 • Cucades:Hola i adéu

  Amb el Cuca ens mirem en detall els canvis que ha viscut el govern espanyol aquestes darreres setmanes i destaquem especialment els ministeris d'interior i defensa.

 • Cucades: Que corri l'aire

  Darrerament sentim a parlar molt de pactes entre formacions polítiques de cara a les properes eleccions. A veure què en pensa el Cuca?

 • Cucades: No cal no?

  Amb el Josep María Cucalón ens mirem una dues de les darreres propostes del PS. Una relacionada amb l'ensenyament de la religió a l'escola i l'altra amb el tema de la F.P.

 • Cucades:Tot el que puja, baixa!

  El Cuca ens visita amb el tema dels ascensors a sobre de la taula. fa uns dies ens van explicar que la meitat dels que hi ha a Andorra no compleix la norvativa. El Josep Maria, com a ex empresari d'aquest sector, alguna cosa i deu tenir a dir!

 • Cucades: CASS-tigats

  El Josep Maria Cucalón porta un rebot del quinze amb el tema de les futures retallades de la CASS. Avui ens dóna el seu punt de vista.

 • Cucades

  El Josep Maria Cucalón és un gran amant del 1er de maig. Amb ell farem una mica de prèvia de la jornada de demà i del que significa per a ell una data tan assenyalada.

 • Cucades: Competències i transferències

  Al Josep Maria li posem dos temes a sobre de la taula. Per un costat les transferències i competències dels comuns i la nova llei de la funció pública.