La rotonda

Comparteix:

La rotonda: Temporada 2020-2021

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons


 • Actuació en directe Green Note

  El duo de jazz-bossa nova, Green Note, interpreta en directe el tema "El far" amb motiu de la celebració del Jambo Street Music.

 • Actuació en directe Efecto Pigmalión

  Actuació en directe del duet Efecto Pigmalión emmarcat en la celebració de la vuitena edició del Jambo Street Music

 • Els consells de Tomás Navarro: La por escènica

  La por escènica és una reacció d'angoixa o ansietat davant d'una situació social determinada, com ara parlar en públic. El psicòleg Tomás Navarro ens ha donat algunes pautes per rebaixar aquest sentiment. Hem de tenir-ho preparat, documentar-nos i estructurar el discurs, de manera que puguem dir les coses de manera que s'entenguin. Amb tot, hi ha persones que tenen fòbia social i en aquest cas cal treballar amb un professional.

 • La Rotonda 2a part - Especial Jambo Street Music

  Parlem amb un dels protagonistes del festival, Carlos Lozano, i membre del grup Cobra Balm, un nou projecte musical que neix per formar part de l'esdeveniment i que recupera temes dels anys 80. Durant el programa hem pogut gaudir de les actuacions en directe de Green Note i Efecte Pigmalión.

 • La Rotonda 1a part - Especial Jambo Street Music

  Expliquem tots els detalls del Jambo Street Music amb els organitzadors de l'esdeveniment, Toni Colom i Oriol Vilella. Aquest any es farà amb aforament limitat a 100 espectadors assegut per localització i s'han ajustat les ubicacions, amb escenaris a la plaça del Poble, la plaça Guillemó i el carrer Anna Maria Janer.

 • Els consells de Tomàs Navarro: Com trencar amb els hàbits nocius

  El psicòleg Tomàs Navarro ens ha explicat que els hàbits ens permeten automatitzar una conducta o una resposta i estalviar energia. A més, hi ha alguns que són positius i d'altres de negatius. Per trencar amb els segons, hem de portar-los a la racionalitat, analitzar quin sentit té fer-ho i dificultar que puguem dur-lo a terme.

 • Els consells de Tomàs Navarro: Gossos de suport emocional

  Aquesta setmana, Tomàs Navarro ens ha parlat dels gossos de suport emocional. La teràpia assistida amb animals de companyia és una intervenció psicològica en la qual un animal és incorporat com a part del tractament, per ajudar-nos a millorar les nostres funcions emocionals i físiques. A més, ha destacat que els gossos ajuden a socialitzar i estimular la responsabilitat. Amb tot, el tractament ha d'estar supervisat i dirigit per un professional i s'ha de buscar l'animal que més s'adapti a la personalitat.

 • La Rotonda 2a part - Punkers Love the 80's

  El membre de Punkers Love the 80's, Santi Casas, ens ha parlat del llibre que narra la història del grup des dels seus inicis fins l'actualitat i que estarà disponible al setembre. La banda està gravant un EP amb tres de les seves versions i que servirà perquè surtin projctes fora del país.

 • Els consells de Tomàs Navarro: Els beneficis de l'òpera

  Aprofitant que hem parlat d'òpera a la segona part del programa, el nostre psicòleg Tomàs Navarro ens ha parlat dels beneficis que comporta per al nostre benestar emocional. En primer lloc ha destacat que ens puja l'autoestima, ja que ens hem d'arreglar per anar-hi. Veure gent que no veiem habitualment i parlar amb ella també té un efecte positiu i inspirador. Per últim, ens genera emocions positives i ens ajuda a gestionar els problemes de manera diferent.

 • La Rotonda 2a part - Yhovani Duarte, director artístic del Teatre Líric Nacional de Cuba

  A la segona part del programa hem rebut Yhovani Duarte, director artístic del Teatre Líric Nacional de Cuba que estrena, amb la col·laboració d'Andorra Lírica, la sarsuela "Cecília Valdés" al Principat. L'objectiu és que aquesta col·laboració es traslladi també al país caribeny. Es treballa perquè el pròxim any Jonaina Salvador interpreti "La Traviata" a La Habana.

Facebook

Twitter