La rotonda

Comparteix:

La rotonda: Temporada 2015-2016

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons


 • La rotonda 2a Part - Combatre l'homofòbia des de les aules

  Ens visita Gabriel J. Martín, l'autor de "Quiérete mucho maricón", un manual de psicologia afirmativa gai. Afirma que "homofòbia és violència","discrimina gais atoragant-los drets inferiors, afecta la seva autoestima". Per tal de combatre-la, Martín imparteix seminaris a Andorra per professors i psicòlegs amb l'objectiu de  treballar l'homosexualitat a les aules.

 • La rotonda 1a Part - Música al carrer amb el Jambo Street Music

  Expliquem tots els detalls del Jambo Street Music amb Mònica Codina, consellera del comú d'Andorra la Vella, Oriol Vilella, director artístic del Jambo Street Music i Toni Colom, de l'empresa Aymara, organitzadora de l'esdeveniment. 220 músics i 32 bandes ompliran el carrer de música aquest cap de setmana.

 • Reportatge: Hysteriofunk celebra 20 anys amb nou disc

  Els Hysteriofunk celebren 20 anys i ho fan amb nou disc: FORMA. És el cinquè treball de la banda formada per Oriol Vilella, Lluís Cartes, Òscar Llauradó i Roger Casamajor. Els hem visitat al local d'assaig abans del concert a l'Auditori Nacional, en què presentaran el disc. 

 • La rotonda 2a Part - El Mundial de Trial a Sant Julià i el nou disc d'Hysteriofunk

  Sant Julià ultima els preparatius per a la prova del Mundial de Trial que acull aquest cap de setmana. I aquest divendres a la niy els Hysteriofunk presenten el seu darrer disc "FORMA" a l'Auditori Nacional. 

 • La rotonda 1a Part - Sam Bosque s'implica en un projecte per a persones sense sostre

  L'artista Samatha Bosque s'ha implicat en el projecte de la Fundació Arrels, que té per objectiu que ningú dormi al carrer. Ha retratat 9 persones que viuen en la indigència al projecte "Vides inacabades". Un d'ells, el dibuixant Miquel Fuster, de la desapareguda editorial Bruguera. Ha viscut al carrer durant 15 anys. Ens ho explica acompanyat del director de la fundació, Ferran Busquets.

 • La rotonda 2a part - El Fòrum Escoles Verdes i la concentració de motos Andorra 500

  En el sisè Fòrum Escoles Verdes s'han presentat 18 projectes relacionats amb el medi ambient que els alumnes han treballat durant tot el curs. Ens en parla el director de Medi Ambient i Sostenibilitat del Govern, Marc Rossell. També ens hem desplaçat a la concentració de motos antigues Andorra 500 impulsada pel cinc vegades campió del Dakar, Cyril Despres. 

 • La rotonda 1a part - Entrevista al Raonador del Ciutadà

  Parlem amb el Raonador del ciutadà, Josep Rodríguez, sobre la seva tasca de defensor del ciutadà davant l'administració i de la seva funció d'orientador. Ens explica quines són les reclamacions més habituals. De les queixes rebudes sobre el tracta de determinats funcionaris, opina que alguns dels que estan de cara al públic haurien de plantejar-se canviar de feina.

 • La rotonda 2a Part - Jonaina Salvador i "La vídua alegre"

  La impulsora de l' Associació Andorra Lírica, Jonaina Salvador, ens explica l'actual projecte de l'entitat: "La vídua alegre". Es representa el 4 i 5 de juny a l'auditori Claror.

 • La rotonda 1a part - Com afecten les emocions a la salut

  Com afecten les emocions a la nostra salut? En parlem amb Glòria Pagès i Belén Álvarez, acompanyants en bioneuroemoció. I l'Hèctor Romance ens acosta totes les novetats de la 7a Cursa Popular i ens explica com preparar-nos per fer 'running'. 

 • La rotonda 2a Part - Els premis Antoni Rogel i la discapacitat

  Parlem dels premis Antoni Rogel amb Jacint Risco, gerent de la Federació Andorrana d'Associacions de Persones amb Discapacitat i Manel Maigí, director d' "Al Trot Teatre", la companyia que representa com la història ha tractat la discapacitat a l'obra "Evolució Involució".

Facebook

Twitter