ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda: Temporada 2021-2022

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons


 • La Rotonda 2a part - Josep Guirao, l'home que es vol congelar

  El cineasta andorrà Josep Guirao vol ser congelat després de morir. Ens explica com és el procés i el projecte en què està immers per aconseguir-ho.

 • La Rotonda 1a part - Les joguines de Nadal i les mesures en la tornada a l'escola

  Amb la psicòloga i assessora del Col·legi Sant Ermengol, Teresa Cobo, parlem de si els nens tenen massa joguines per Nadal i com gestionar-ho. També de com afecten les noves mesures Covid en la tornada a l'escola.

 • La Rotonda - Acomiadem el 2021 amb l'anàlisi de les notícies més destacades

  Darrer programa de l'any que dediquem a analitzar quines han estat les notícies més destacades d'aquest 2021. La Covid-19 i l'afectació de la pandèmia en els diversos sectors guanyen per golejada, però hi ha hagut altres temes rellevants, com l'habitatge, les pensions, el desenclavament del país i els problemes de trànsit. Ho hem comentat amb els periodistes Ester Pons, Quicu Alguacil i Bru Noya.

 • Reportatge: en la pell d'una persona en cadira de rodes

  En aquest reportatge Òscar Serrano es posa en la pell d'una persona en cadira de rodes per comprovar amb quines dificultats es pot trobar al carrer.

 • La Rotonda 2a part - Entrevista amb Ludmilla Lacueva

  Dediquem la segona part dle programa a la cultura. Ludmilla Lacueva estrena nou llibre, “Olor de difunt”, i passa per La Rotonda per explicar-nos què ens hi trobarem.

 • La Rotonda 1a part - Celebrem el 32è aniversari d'AMIDA

  Repassem els 32 anys d'història i ens projectem al futur d'AMIDA, una associació que lluita per la plena integració de les persones amb diversitat funcional física, visual i/o auditiva. Conversem amb el seu vicepresident, en Miquel Llongueras.

 • La Rotonda 2a part - Canòlich Music Festival

  Parlem del Canòlich Music amb el membre de l'equip del festival, David Pérez. En aquesta novena edició que té per lema "Confia i enlaira't", el festival entrarà a les aules amb la visita del músic Cesc. A més, també hi haurà un concurs de TikTok i comptarà amb la participació d'artistes andorrans. 

   

 • La Rotonda 1a part - Analitzem la crisi dels contenidors i l'augment de preus amb l'economista Antoni Bisbal

  La crisi dels contenidors està provocant una manca de subministrament i augment de preus. Analitzem la situació amb l'economista Antoni Bisbal, que explica que aquesta és una conseqüència de la Covid-19. S'està donant un moment d'inflació que acabarà repercutint en els clients i provocarà una pèrdua del poder adquisitiu.

 • Reportatge - Els últims dies de Pere Areny de Cal Gastó

  Els nostres companys Òscar Serrano i Sergi Linares ens expliquen com van ser els darrers dies de Pere Areny, l'últim condemnat a mort a Andorra i tema del llibre d'Iñaki Rubio 'Morts, qui us ha mort?'. Quan el detenen per matar al seu germà, Pere de Cal Gastó és portat a la presó a Casa de la Vall. El van sentenciar a la plaça Príncep Benlloch i va ser afusellat al cementiri de Santa Coloma.

 • La Rotonda 2a part - Parlem del llibre "Morts, qui us ha mort?"

  A la segona part del programa parlem del llibre "Morts qui us ha mort" amb el seu autor, Iñaki Rubio. Aquesta novel·la aporta nova informació i un nou enfoc dels fets al voltant de l'últim condemnat a pena de mort, Pere de Cal Gastó. A l'obra també apareix Pere Canturri, un personatge que "ens permet redimir-nos com a societat", ja que va ser l'únic policia que es va negar a disparar.

   

Facebook

Twitter