La rotonda

Comparteix:

La rotonda: Temporada 2016-2017

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons


 • La rotonda 2a Part - Visitem el Thyssen amb Guillermo Cervera

  El director artístic del Museu Carmen Thyssen, Guillermo Cervera, ens fa una visita guiada privilegiada per algunes de les obres més destacades que s'exposen al museu. 

 • La rotonda 1a Part - Entrevista a Carmen Cervera

  Comencem aquest especial dedicat al Museu Carmen Thyssen amb l'entrevista a Carmen Cervera. Explica com valora els primers quatre mesos del museu, ens parla de la col·lecció i de com va adquirir algunes de les obres que s'hi exposen. Amb quin quadre creus que es quedaria...La Gioconda o el Guernica? Ens ho descobreix al programa.

 • La rotonda 2a Part - "Acolliment familiar, un tresor amagat"

  Daniel Arellano és el realitzador del documental "Acolliment familiar, un tresor amagat". El documental narra l'experiència de dues famílies d'acollida i dos joves extutel·lats, que amb els seus colpidors testimonis posen de relleu l'existència d'aquesta realitat social. El reportatge està produït per la fundació Jacqueline Pradère i el ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior.

 • La rotonda 1a Part - L'acolliment familiar

  El cap d'àrea d'Atenció a la infància i a l'adolescència del Govern, Jordi Oliver, i el pare acollidor Gregori Gutiérrez han debatut sobre l'acolliment familiar en aquesta edició del programa. El testimoni de joves i adults que en el seu moment van ser acollits han completat la imatge sobre aquesta important decisió a la vida, per als acollits i els acollidors.

 • La rotonda 2 Part - El so dels bols tibetans

  Els professors de ioga Sasha Sergeeva i Dimitri Molokin ens ensenyen els beneficis i peculiaritats del so dels bols tibetans.

 • La rotonda 1 Part - Impulsen un documental sobre AINA i mossèn Ramon

  Jaume Planella i David Haro són els impulsors d'un documental sobre mossèn Ramon de Canillo i AINA. Ens expliquen què significa per a ells la casa de colònies i els valors que volen traslladar amb aquest audiovisual pel qual busquen finançament. 

 • La rotonda 2a Part - Celebrem el Dia Mundial dels Arxius

  Dediquem la segona part del programa al Dia Mundial dels Arxius amb Lídia Arbués, tècnica de fons històrics de l' Arxiu Nacional d'Andorra, i Anna Farnés, tècnica de la Unitat de gestió documental de l'Arxiu Administratiu.

 • La rotonda 1a Part - De copes al centre històric

  El setè De Copes al centre històric ha estat el de més èxit amb una multitud important de gent al carrer. Ens ho han explicat els empresaris de la zona Juan Carlos ValladaresFlavio Muñoz i Idoia Jiménez. Amb ells fem blanaç i parlem de com funcionen i qui ha de liderar aquestes iniciatives, així com el paper que ha de jugar el barri antic en l'oferta comercial i de restauració del país.

 • La rotonda 2a Part - L'ENA porta a les Fontetes "Quins clàssics!"

  Els actors Boris Cartes i Sergi Vallès interpreten un professor i un inspector del ministeri d'Educació en un experiment per fomentar la lectura als instituts. Intentaran explicar "La Ilíada', 'Hamlet', 'Frankenstein' i 'La metamorfosi" d'una manera diferent i intensa, amb la participació activa del públic."Quins clàssics", sota la direcció d'Ester Nadal, és una producció de l'Escena Nacional d'Andorra i es representa aquest cap de setmana al teatre de les Fontetes de la Massana. 

 • La rotonda 1a Part - 30 anys de la recuperació de les falles

  Enguany es compleixen 30 anys de la recuperació de les falles i aquest és un mes frenètic pels Fallaires Andorra la Vella. En parlem amb Tere Mora, primera fallaire major el 1997, Fidel Solsona, fallaire des del 1987, i l'actual fallaire major, Albert Roig.

Facebook

Twitter