ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Dia E

Comparteix:

Dia E: Judo

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 1a part - Vila d'Andorra la Vella, la festa del judo, amb Dani Garcia i Lia Povedano

  Rebem el codirector tècnic de la Fandjudo, Dani Garcia, i la judoka del Club Hantei Lia Povedano. Arriben molt satisfets de com s'ha desenvolupat el torneig Vila d'Andorra la Vella, amb més de 600 participants. Garcia encara no ha revelat la composició de la delegació per als Jocs dels Petits Estats a Montenegro, tot i que recorda que l'última paraula és del Comitè Olímpic. Sí que avança, però que serà una competició dura, amb Montenegro com a potència mundial.

 • Dia E 1a Part - Dani Garcia ens dona les claus per acabar amb l'abús sexual infantil en l'esport

  Dani Garcia és codirector esportiu de la Federació Andorrana de Judo, però també és entrenador i professor d'educació física a l'Escola Andorrana. Coincidint amb la campanya de la Setmana de la Infància d'Unicef, enguany conta l'abús sexual infatil en l'esport, Garcia ens explica com s'han produït i normalitzat determinades actituds en alguns àmbits esportius i com es poden enfrontar a aquestes les víctimes i les seves famílies. Garcia destaca la comunicació i l'educació dels formadors com a les millors eines preventives per a aquest problema.

 • Dia E 2a Part - El Vila d’Andorra de judo, un torneig de referència

  El Trofeu Vila d'Andorra de judo s'ha convertit en un torneig de referència després de reunir 500 competidors aquest cap de setmana. Ens acompanyen el director tècnic del Club Hantei, Eladi López, i el judoka Pere Armenta, un dels joves valors.

 • Dia E 3a part - Els judokes celebren el Campionat d'Andorra i la Copa de Govern

  La Copa de Govern i el Campionat d'Andorra han fet d'aquest, un cap de setmana ple de judo. En parlem amb els judokes Fabian Ramos i David Ramos, i el director tècnic de la federació, Dani Garcia.

 • Dia E 2a Part - Els judokes del Club Hantei i el Vila d'Andorra la Vella

  Els judokes del Club Hantei, Pere Arment i Pau Garcia, i el director tècnic, Eladi López, fan balanç del Vila d'Andorra la Vella. El trofeu ha tancat dues jornades al pavelló Joan Alay, amb gairebé mig miler de competidors arribats d´Espanya, França i de tots els clubs del país.

 • Dia E 1a Part - El judo es prepara per als Jocs de San Marino

  Dos judokes han marcat una època de l'esport a Andorra, Dani Garcia i Laura Sallés. Garcia és codirector esportiu de la Federació Andorrana de Judo i Laura Sallés escull molt les competicions on encara participa, ara amb un calendari més suau. Arriben acompanyats del membre de la Federació, Marc Bernadó, per parlar dels joves i de les aspiracions per als Jocs dels Petits Estats de San Marino a pocs dies perquè s'anunciïn els nostres representants.

 • Dia E - 1a Part - Dani Garcia i els campions cadet de judo

  El tècnic de la Fandjudo, Dani Garcia, arriba acompanyat pels nous campions cadet d'Andorra, Lea Adam i Joel Rossell. El judo és un esport d'actualitat, després que s'hagi celebrat aquest cap de setmana una nova edició de la Copa de Govern celebrada aquesta setmana al Poliesportiu d'Andorra.

 • Dia E 2a part - 25a edició del torneig Vila d'Andorra de judo

  Repassem l'èxit del Trofeu Vila d'Andorra de judo amb el director tècnic del Club Hantei, Eladi López i amb els medallistes de la categoria cadet Pere Armenta i Joel Rosell. 

 • Dia E - Programa 164- 1a part - 20/04/2015

  Cap de setmana marcat pel Torneig Vila d'Andorra de judo. Ens han visita els judokes Dani Garcia, Laura Sallés i Fabián Ramos, així com el Vicepresident del Club Hantei, Ramón Sánchez.

 • EL DIA E 2part - Trofeu Vila d'Andorra de judo

  A la segona part del programa d'avui hem parlat de judo. Aquesta cap de setmana ha tingut lloc el Trofeu Vila d'Andorra amb bones actuacions dels judokes andorrans. Avui n'hem parlat amb el President del Club Hantei, Josep Lluís Donsión, i amb els judokes Fabián Ramos i Iván Garcia. 12-05-2014

Facebook

Twitter

100.25.42.117