Dia E

Comparteix:

Dia E: Activitat física

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 3a part - El fitnes també llueix múscul a Andorra

  La presidenta de la Federació Andorrana de Fitnes, Mònica Bernaus, ens presenta els practicants Gustau Plaza, 3r classificat Men’s Physique talla baixa, Nataliya Krylo, 5a classificada en Bikini Màster, Julio Corbacho, 5è classificat Men’s Physique talla baixa i Jordi Arajol, 4t classificat en Culturisme Open. Ens descobreixen aquesta activitat física i ens fan una petita exhibició, tot destacant els elements que els fan puntuar més en aquestes proves.

 • Dia E 3a Part - La repassada als resultats del cap de setmana

  Com cada dilluns repassem els resultats més importants del cap de setmana. En aquest cas des d'un escenari de luxe, el club Principadel, on aquest cap de setmana se celebra el World Padel Tour.

 • Dia E 3a Part - Fem balanç de l'Excalibur Race amb Albert Barilaro

  L'organitzador de l'Excalibur Race, Albert Barilaro, fa balanç de la competició d'obstacles que ha posat a prova resistència i habilitats dels agosarats participants.Aquesta edició ha estat de les més dures.

 • Dia E 1a Part - 12 hores d'esport contra el càncer

  Josep Saravia, president d’ Assandca, Dani Raya, gerent del VPC i de la Federació de Rugbi i Jaume Tomás, director tècnic de la Federació Andorrana de Bàsquet ens parlen de com l'esport i les entitats ss'han unit per les 12 hores d'esport a l'Estadi Comunal celebrades aquest cap de setmana per conscienciar en la lluita contra el càncer. 

 • EL DIA E 2a part - Els consells d'Eduard Barceló per estar en forma

  Ara que torna el bon temps i arriba l'estiu, molta gent s'anima a fer esport per a posar-se en forma. Avui n'hem parlat amb el preparador físic Eduard Barceló. Com començar a entrenar-se? Quina activitat es pot fer a Andorra? Què s'ha de tenir en compte a l'hora de preparar-se? 07-04-2014

Facebook

Twitter