Dia E

Comparteix:

Dia E: Atletisme

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 3a part - Nahuel Carabaña vol la mínima per al primer campionat d'Europa absolut i pensa en els Jocs de París

  Nahuel Carabaña ha estat un dels protagonistes de l'any que finalitza, amb la medalla a l'Europeu sub-23 d'atletisme de l'estiu a Estònia. Ha explicat que es veu amb cor de fer la mínima exigida per disputar el primer campionat d'Europa absolut. L'atleta del Playas de Castelló també ha reconegut que no anar a Tòquio va ser una petita decepció.

 • Dia E 3a part - El flamant seleccionador d'atletisme, Marcos Sanza

  Per primer cop la Federació d'Atletisme tindrà un seleccionador nacional i aquesta responsabilitat ha estat acceptada per un atleta molt conegut al país, com Marcos Sanza. Ens explica quins reptes afronta no només com a seleccionador, sinó també com a atleta encara en actiu.

 • Dia E 3a part - Pol Moya vol posar la cirereta a la temporada al Mundial de Doha

  Pol Moya ha signat una molt bona temporada, després d'una lesió que no va posar les coses fàcils i en la qual encara treballa per assegurar-se una llarga carrera. La pròxima cita, el Mundia de Doha, on espera poder donar la sorpresa en la seva prova, els 800 metres, per posar la cirereta al pastís.

 • Dia E 2a part - Els protagonistes de Montenegro 2019

  Nàdia Tudó, Nahuel Carabaña i Pol Moya són alguns dels medallistes dels Jocs dels Petits Estats de Montenegro 2019. Els demanem que valorin aquesta edició i que ens avancin els plans de futur per a Andorra 2021. "Fa molta il·lusió", diu Carabaña. Es preveu que als jocs a casa hi hagi 18 disciplines, 8 més que a Montenegro. Tant l'atletisme com la natació esperen tornar a sumar moltes medalles per a la delegació. També parlem amb els nostres enviats especials, Joan López i Joel Romero, els quals ens expliquen que l'organització a Montenegro ha deixat molt que desitjar.

 • Dia E 3a part - Canillo acull els Campionats del Món de l'Associació Mundial de Curses de muntanya

  Del 13 al 17 de setembre Canillo acull els Campionats del Món de l'Associació Mundial de Curses de muntanya i en parlem amb alguns dels seus protagonistes: els corredors Andrea Sinfreu i Julio Rodríguez, i l'entrenador de la Federació, Kevin Poulet.

 • Dia E 2a part - Nahuel Carabaña i Kevin Poulet

  Fa uns dies Nahuel Carabaña es va classificar per a l'Europeu de cros. Ha arribat al programa acompanyat de l'entrenador del Club Atletisme Valls d'Andorra, Kevin Poulet, per parlar de l'actualitat de l'atletisme nacional i especialment el de fons.

 • Dia E 2a part - Els andorrans de Barcelona 92

  La saltadora i banderera Magui Moreno, el ciclista Emili Pérez i el judoka Toni Molné expliquen allò que van suposar per a ells els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Van ser els jocs amb més representació andorrana i un moment històric per als ciutadans que els van viure de prop.

 • Dia E 2a Part - Toni Bernadó anirà a San Marino 2017

  El fondista Toni Bernadó ha patit una època de lesions després de 25 anys fent fons al més alt nivell. Tot i això s'ha recuperat força bé i ha fet la marca mínima per participar a les proves de fons de San marino 2017. Encara queda un temps fins que pugui tornar a completar una marató, però té els esforços dedicats a la prova de 10.000 metres, que, assegura, li agrada molt.

 • Dia E 3a part - Clàudia Guri i el seu pas pel Campionat d'Espanya

  La saltadora d'alçada Clàudia Guri és la tercera convidada d'aquest programa. L'atleta explica la seva experiència al campionat d'Espanya d'aquest cap de setmana.

 • Dia E 3a part - Pol Moya

  El jove atleta Pol Moya ha guanyat la medall d'or en la cursa dels 400 i 800 metres al Campionat de Catalunya promesa. Per això, continua compaginant estudis i atletisme amb l'esperança d'aconseguir trencar el rècord d'Andorra dels 800, del qual ja es va quedar a molt poc, aquest any.

Facebook

Twitter