Dia E

Comparteix:

Dia E: Esport Femení

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


  • Dia E 3a part - Dues promeses de l'esport andorrà: Lea Adam i Andrea Sinfreu

    La judoka Lea Adam, bronze al Festival Olímpic de la Joventut, i Andrea Sinfreu, campiona del món juvenil de curses de muntanya, són dues de les joves promeses de l'esport andorrà. Amb elles parlem dels seus èxits i dels propers reptes.

  • EL DIA E 2apart - Els èxits de l'ENFAF i de l'Encamp-Andorra

    El futbol i futbol sala femení estan d'enhorabona. Els dos equips s'han proclamat aquest cap de setmana campions de les seves respectives lligues. L'entrenador de l'ENFAF, Joan Carles Ruiz i el membre de l'staff tècnic de l'Encamp-Andorra de futbol sala, Luis Marimón, han vingut a parlar-ne al plató. Marimón també ens ha explicat com va viure la victòria de l'Encamp a la final del Trofeu Canut contra el DDS Madriu.19-05-2014

Facebook

Twitter