ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Dia E

Comparteix:

Dia E: Alpinisme

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h


 • Dia E 1a part - Stefi Troguet, a pel Gasherbrum I i II

  L'alpinista Stefi Troguet anirà aquest estiu a pels cims del Gasherbrum I i II en el seu camí per assolir els catorze vuit mils sense oxigen. Després de l'experiència al Nanga Parbat i el Manaslu, l'encampadana té clar que vol cims molt alpins i expedicions serioses, com les austríaques, per això se'n va al Karakoram aquest estiu. A més, ens explica els estereotips que s'ha trobat en el món de l'alpinisme en un programa dedicat a les dones de l'esport.

 • Dia E 1a Part - L'ascens imparable d'Estefania Troguet

  Estefania Troguet continua el seu ascens imparable cap als cims més alts del planeta. L'última aventura han estat els 6.812 metres de l'Ama Dablam, al Nepal. És una muntanya tècnica i dura, que va suposar un pas més endavant en la incipient carrera de la jove alpinista. Troguet ens explica l'expedició i tot el material que va fer servir en aquest desafiament.

 • Dia E 3a part - Entrevista a Stefi Troguet després de coronar el cim del Denali

  Stefi Troguet acaba d'arribar a Andorra després de coronar el cim del Denali, la muntanya més alta de l'Amèrica del Nord, amb més de 6.000 metres. Ens explica com ha estat l'experiència i els nous reptes que es fixa: com provar algun 7.000 d'entrada i, després, poder acompanyar a Domi Trastoy a fer un 8.000. 

 • Dia E 1a Part - Domi Trastoy amplia la col·lecció de cims amb el Cho Oyu

  L'himalaista Domi Trastoy acaba de tornar del Cho Oyu, la sisena muntanya més alta del planeta, el tercer vuitmil per al lauredià (després de l'Everest i El Makalu). Ens explica les noves sensacions que hi va viure, així com la preocupant situació que s'està donant amb muntanyencs que s'animen a fer algun d'aquests cims sense la preparació prèvia necessària. A més, arriba acompanyat de l'excorredor de muntanya Carles Rosell, amb qui compartirà expedició al Lhotse el 2019.

 • Dia E 3a Part - Domi Trastoy al 5è cim més alt del planeta, el Makalu

  Domi Trastoy ha aconseguit fer cim a la 5a muntanya més alta del planeta, el Makalu. L'alpinista ja havia fet història quan es va convertir en el primer muntanyenc del país que va coronar l'Everest per la cara sud. Anteriorment, el lauredià de 36 anys havia trepitjat els cims de l´Aconcagua, l´Elbrus, el Kilimanjaro i el McKinley, dins el projecte 7 Cims. Ens en parla d'aquests i altres desafiaments de futur.

Facebook

Twitter

184.72.102.217