Dia E

Comparteix:

Dia E: Karate

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


  • Dia E 2a part - Sandra Herver torna a nèixer

    Sandra Herver ha deixat enrere els set mesos més difícils de la seva vida. En una revisió rutinària el febrer passat li van detectar un problema mecànic al cor i al juliol va haver de passar pel quiròfan. La karateka de 23 anys ja pot fer vida normal i ha tornat a entrenar. Ens explica, acompanyada del seu pare, Xavier Herver, com ho ha superat.

  • Dia E 2a part - Sandra Herver torna satisfeta del Mundial de karate de Linz

    La karateka Sandra Herver ha tornat satisfeta del Mundial de Linz. Fa balanç de la competició, ens explica com es prepara i com compagina l'esport d'elit amb els estudis i la feina.  

  • Dia E - Programa 106 (part 2)

    El Karate viu un moment dolç a Andorra. Ens hen parlen el Director Tècnic de la Federació Andorrana, Xavier Herver, i la karateka Sandra Herver. També parlen de l'actualitat del karate andorrà.

Facebook

Twitter