Dia E

Comparteix:

Dia E: Curses de Muntanya

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 3a part - El nou equip nacional de curses de muntanya: més reduït i amb més exigència

  El nou equip de la Federació de Muntanyisme es redueix de 12 a 6 corredors. La FAM ha endurit els criteris abans que arrenqui la temporada. Dos dels seus membres, Òscar Casal i Arnau Soldevila, ens expliquen com veuen el canvi i què suposarà per continuar progressant.

 • Dia E - 3a part: entrevista a Marc Casal, campió del món de curses de muntanya

  El campió del món de curses de muntanya, Marc Casal, visita el plató del Dia E per explicar quin ha estat el camí fins arribar tan lluny i com s'ha reinventat com a corredor. Ara es recupera d'una lesió al peu i no es marca cap termini per tornar a la competició.

 • Dia E 3a part - Els reptes de Sabrina Solana

  La corredora de muntanya Sabrina Solana ens parla de la seva experiència a Els Bastions, on va fer podi, i els parla dels reptes que té per endavant, com una de les proves de l'Ironman en el marc de l'Andorra Multiesport Festival, els mundials i el debut a l'ultra del Mont Blanc a l'agost, la cursa de referència dels corredors de muntanya.

 • Dia E 3a part - Els germans Casal es preparen per la SkyMasters

  Òscar Casal i Marc Casal seran els representants de la Federació de Muntanyisme a les SkyMasters, la gran final de la Copa del Món de curses de muntanya, aquest dissabte a la localitat italiana de Limone sul Garda. Asseguren que les condicions d'aquesta cursa no són de les que més els agraden, però no renuncien a lluitar per un bon resultat després de classificar-se entre els millors corredors de muntanya del món.

 • Dia E 3a Part - Els èxits de Sabrina Solana en curses de muntanya

  Darrera part del DiaE que dediquem a les curses de muntanya amb una corredora que està fent excel·lents resultats. És la Sabrina Solana, que ha estat 8a a la TDS de l'Ultra Trail del Mont Blanc.

 • Dia E 3a part - "A Simple Aid", més esport i més solidaritat

  Els integrants d'"A Simple Aid" són uns vells coneguts del programa. Es dediquen a sumar allò que més els agrada, les curses esportives i la solidaritat. Són Tommy Castellet, Joan Berenguer i Joan Repiso. Els tres ens avancen els seus pròxims plans, que passen per llocs com Uganda i Ruanda, o el Marroc.

 • Dia E 1a part - Reunim als germans Casal i Ferran Teixidó després d'una temporada històrica

  Dos podis i un 5è lloc és el resultat històric de l'equip de curses de muntanya de FAM a les Copes del Món d'aquest any. Reunim els germans Marc i Òscar Casal i a Ferran Teixidó perquè ens expliquin l'experiència i les sensacions després d'aquests grans resultats. Teixidó es referma en la decisió de deixar la competició del més alt nivell. 

 • Dia E 1a Part - Ferran Teixidó lidera la Copa del Món de curses verticals

  El corredor de la FAM, Ferran Teixió, és el líder de la Copa del Món de curses verticals. Ens visita acabat d'arribar de Suïssa on ha aconseguit un tercer lloc a l'avantpenúltima prova de la Copa del Món. Ens explica com encara el darrer tram de la temporada i com està vivint una etapa històrica, juntament amb els germans Casal. 

 • Dia E 2a part - La vessant més compromesa i solidària de l'Andorra Ultra Trail

  La desena edició de l'Andorra Ultra Trail Vallnord tindrà sorpreses en les sortides nocturnes, solidaritat, més festa que mai, i molta neu als cims. Els corredors prenen les muntanyes entre el 3 i el 8 de juliol. N'hem parlat amb Sandra Martínez, responsable de Voluntaris, Lídia Martínez, responsable de Logística, Joan Vilana, organitzador de la Ronda per la Infància, i  Lídia Magallon, voluntària.

 • Dia E 1a Part - Celebrem amb Marc Casal el quart lloc a Livigno

  El corredor de curses de muntanya MarcCasal ha fregat el podi aquest cap de setmana a l'SkyMarathon de Livigno i s'ha col·locat tercer a la general de les SkyClassic. Comentem les sensacions que ha tingut i els plans per als pròxims dies.

Facebook

Twitter