Dia E

Comparteix:

Dia E: canoa-caiac

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 1a part - Mònica Doria: sensacions després dels Jocs de Tòquio i pròxims reptes

  Amb la palista Mònica Doria repassem els resultats i sensacions als Jocs de Tòquio 2020 i els seus propers reptes.

 • Dia E 1a part - Mònica Doria, amb ambició per Tòquio 2020

  Els Jocs Olímpics d'estiu de Tòquio 2020, oficialment Jocs de la XXXII Olimpíada, se celebraran finalment del 23 de juliol al 8 d'agost del 2021, després que la primera convocatòria fos ajornada per la pandèmia de la Covid-19. La palista Mònica Doria s'ha guanyat la plaça doble, per a canoa i caiac. Té molta ambició i confia que els Jocs es podran desenvolupar sense problemes amb les mesures de seguretat. Avança, que un top-10 seria un resultat que la faria molt feliç.

 • Dia E 1a part - Mònica Doria serà olímpica

  Rebem Mònica Doria i Laura Pellicer, palistes de la FACC, que ens expliquen com han viscut el Mundial celebrat a la Seu d'Urgell. Doria, a més, ha aconseguit el bitllet per a Tòquio 2020 tant en la modalitat de canoa, com la de caiac, i avança com planificarà la seva participació.

 • Dia E 1a part - Mònica Doria i Laura Pellicer aconsegueixen els millors resultats de la seva carrera

  Mònica Doria ha estat desena a l'Europeu Absolut disputat a la localitat francesa de Pau en la disciplina de canoa. Laura Pellicer ha caigut a semifinals acabant en una meritòria 18a plaça. Per a totes dues el d'aquest cap de setmana ha estat el millor resultat en la seva curta carrera. Serà una temporada molt intensa per les palistes andorranes. En 15 dies Doria disputarà dues copes del món seguides, a Londres i Bratislava, aquesta segona en companyia de Pellicer. Després Europeu i Mundial sub 23 i per acabar l'esmentat Mundial de la Seu d'Urgell amb les places olímpiques en joc.

 • Dia E 3a Part - Mònica Doria demostra que també pot ser capdavantera entre les grans

  Mònica Doria ha estat vintena en els Mundials absoluts de Brasil en canoa. La jove esportista continua la seva progressió i ja ha estat capaç d'arribar a una final en categoria sub-23 en la prova de la Seu d'Urgell de la Copa del Món, després de demostrar allò que és capaç de fer en el món júnior.

 • Dia E 2a part - Mònica Doria, per primera vegada en una final de Copa del Món

  La palista andorrana Mònica Doria ha entrat per primera vegada en una final de Copa del Món després de classificar-se a les semifinals de la prova que s'ha celebrat a la Seu d'Urgell. Ens explica quines sensacions ha tingut aconseguint per primera vegada aquesta fita. Tot seguit, comentem la resta de l'actualitat esportiva.

 • Dia E 3a part - Repassada a l'any de Mònica Doria

  Arriba el final de l'any i és bon moment per fer una repassada als moments més importants de l'esport. La palista del Club Cadí CK Mònica Doria ens va donar una alegria a l'Europeu júnior a Alemanya. Li preguntem pel seu any i pels reptes de futur. També celebrem els seus 18 anys!

 • Dia E 1ªPart - Present i futur de la canoa-caiac

  Entrevistem Mònica Dòria, palista de l'equip Sant Eloi, i Toni Cadena, director tècnic de la Federació Andorrana de Canoa-caiac.

Facebook

Twitter