Dia E

Comparteix:

Dia E: Ciclisme

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 3a part - La cursa MTB Clàssic

  Queden poc més de dos mesos per a la segona edició de la MTB Clàssic-Pyrénées, la prova de bicicleta de muntanya de l'Andorra Multisport Festival, i ens posem al dia de totes les novetats amb el director de cursa, Carles Turné. De moment ja s'ha superat amb escreix la xifra d'inscrits de la primera edició. 

 • Dia E 3a part - L'Andorra 21 Ports escalfa motors

  L'Andorra 21 Ports, de l'Andorra Multisport Festival, escalfa motors per a la segona edició, del 24 al 26 de juny. El seu director, Edur López, ens parla de les principals novetats d'una prova que mantindrà les 3 jornades i els 9 ports de muntanya, però que introdueix un canvi en l'ordre de les etapes.

 • Dia E 1a part: Ramon Aranda, Titan Legend

  Ramon Aranda acaba de tornar de la seva 16a Titan Desert, que va finalitzar divendres al Marroc. És un dels 2 esportistes que ha competit en totes les edicions i ens explica la seva experiència.

 • Dia E 1a part - Magalí Salomon i Marta Ballús comencen a competir regularment en ciclisme

  Magalí Salomon, en ciclisme de carretera, i Marta Ballús, en BTT, són dues membres d'Andona que comencen a competir de manera regular aquesta temporada. Dos perfils molt diferents, però pioneres del ciclisme femení que hem volgut conèixer millor en un reportatge aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 • Dia E 3a part - Xary Rodríguez al capdavant d'Andona per segona temporada

  Xary Rodríguez és la presidenta d'Andona, el club de ciclistes que enceta enguany la segona temporada. Ens explica els objectius i com s'afronta una activitat especialment afectada per la Covid-19, les sortides en grup que programen. Avança que hi ha tres membres del club que s'endinsaran en el món de la competició. I valora la situació de la dona dins del ciclisme, amb una tendència en ascens, però que encara té molt terreny per conquerir.

 • Dia E 3a part - Nova edició de Wintcycling, pedalant contra el càncer

  Els organitzadors de la Wintcycling Andorra, Víctor Domingues i Juan Pablo Gobi, ens expliquen com preparen la segona edició de l'esdeveniment solidari, que se celebra aquest dissabte als Serradells de 10h a 18h. Les pedalades són solidàries, a favor d'Assandca, l'associació andorrana contra el càncer.

 • Dia E 2a part - Comencen els preparatius del 'bike park' de Pal-Arinsal per a la Copa del Món

  El responsable del bike park de Vallnord Pal-Arinsal, Javi Belmonte, i el rider Joan Aracil expliquen com van els preparatius de la Copa del Món. Del 2 al 7 de juliol la Massana tornarà a viure un altre cop la festa de la BTT. 

 • Dia E 2a part - Albert Turné i Xavi Jové, èxit a la Transandes 2019

  Albert Turné i Xavi Jové han tornat a disputar la Transandes Challenge, la cursa de BTT de la Patagonia, a l'Argentina. Aquest any han aconseguit un top-10 a la prova, que ens descriuen en aquest programa. A més, ens ensenyen una de les seves bicicletes i ens avancen els seus pròxims plans.

 • Dia E 3a Part - Kilian Folguera i el seu regal BTT de Reis

  A Kilian Folguera els Reis li han portat una bicicleta nova. Esperem que li serveixi per continuar amb l'evolució que aquesta jove promesa de 17 anys ja demostra. Ens explica els seus plans de futur i objectius com a rider BTT.

 • Dia E 1a part - Copa del Món de BTT, la setmana de la bicicleta de muntanya

  El director de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, ens explica l'última hora dels preparatius per a la Copa del Món de BTT. L'estació vol continuar apostant pel bike park per poder donar una oferta esportiva durant tot l'any. Segons el director, la Copa del Món continuarà sent una peça clau en aquesta estratègia de desestacionalització i per consolidar el bike park en el top-10 mundial.

Facebook

Twitter