- El Mundial de trial, una de les cites clàssiques del calendari esportiu, no tindrà prova andorrana la temporada que ve. El nou promotor del campionat ja ho ha comunicat a la Federació Motociclista, que buscarà organitzar un esdeveniment alternatiu. - El servei de recollida selectiva de residus comptarà amb més d´una vintena vehicles nous ecològics, per tal de millorar diferents aspectes relacionats amb l´eficiència energètica i la seguretat. Tot i això, el país manté uns bons nivells de recollida selectiva que se situen al voltant del 40%. A partir de l´octubre s´iniciarà el servei de recollida de matèria orgànica. - L´USdA s´oposa als canvis adoptats per Govern en la compensació de les hores extres en el sector públic. A partir d´ara ja no seran els treballadors els qui decideixin si volen cobrar o recuperar-les sinó el seu superior. Des del sindicat ho consideren inadmissible i s´hi oposen radicalment. - UNICEF Andorra insta el Govern a allargar les baixes de maternitat i paternitat però valora que s´estigui estudiant. L´últim informe de l´ONG determina que només 15 països del món apliquen les tres polítiques bàsiques per ajudar les famílies amb infants petits. De moment, Andorra en compleix dues. - La visió d´una part de la població del funcionament del sistema polític com a sistema d´intercanvi de favors es dibuixa com un dels factors de l´abstencionisme. Així ho indica un informe del CRES encarregat pel Consell General. La crisi econòmica i els canvis en els partits polítics són altres possibilitats. L´estudi fa diverses propostes, com depurar el cens o fomentar les eleccions per correu. El Consell General les estudiarà.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 21 de juny de 2017

  • La marca personal dels emprenedors

    La darrera intervenció al Becaris de la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional Marta Barnils ens va parlar de talent. Continuant aquest camí ens fa cinc cèntims de la marca personal dels emprenedors. D'aquesta manera tanquem la col·laboració d'aquesta temporada amb la Marta.

  • La tecnologia amb Marc Alier

    Marc Alier, àlies Ludo, s'acomiada de la temporada. L'home que ens fa entendre les darreres novetats tecnològiques i tot el relacionat en aquest àmbit. No us el podeu perdre!!

  • Andosinoi

    El jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda es transformarà perquè tothom qui s'hi acosti pugui viure de primera mà com era un dia d'un poblat civil de l'època medieval. Al llarg de tres dies 23, 24 i 25 de juny (aquest cap de setmana), aquesta iniciativa de Molines Patrimonis amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, acollirà la primera recreació històrica d'Andorra. Una activitat que permetrà conèixer amb més detall aquest patrimoni cultural. Pati Molné cap de comunicació de Molines Patrimonis, Mònica Codina consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d'Andorra la Vella i l'arqueòleg d'Artífex José Miguel Gallego ens ho expliquen tot plegat.

Facebook