- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 21 de juny de 2017

  • La marca personal dels emprenedors

    La darrera intervenció al Becaris de la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional Marta Barnils ens va parlar de talent. Continuant aquest camí ens fa cinc cèntims de la marca personal dels emprenedors. D'aquesta manera tanquem la col·laboració d'aquesta temporada amb la Marta.

  • La tecnologia amb Marc Alier

    Marc Alier, àlies Ludo, s'acomiada de la temporada. L'home que ens fa entendre les darreres novetats tecnològiques i tot el relacionat en aquest àmbit. No us el podeu perdre!!

  • Andosinoi

    El jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda es transformarà perquè tothom qui s'hi acosti pugui viure de primera mà com era un dia d'un poblat civil de l'època medieval. Al llarg de tres dies 23, 24 i 25 de juny (aquest cap de setmana), aquesta iniciativa de Molines Patrimonis amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, acollirà la primera recreació històrica d'Andorra. Una activitat que permetrà conèixer amb més detall aquest patrimoni cultural. Pati Molné cap de comunicació de Molines Patrimonis, Mònica Codina consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d'Andorra la Vella i l'arqueòleg d'Artífex José Miguel Gallego ens ho expliquen tot plegat.

Facebook