- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 21 de juny de 2017

  • La marca personal dels emprenedors

    La darrera intervenció al Becaris de la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional Marta Barnils ens va parlar de talent. Continuant aquest camí ens fa cinc cèntims de la marca personal dels emprenedors. D'aquesta manera tanquem la col·laboració d'aquesta temporada amb la Marta.

  • La tecnologia amb Marc Alier

    Marc Alier, àlies Ludo, s'acomiada de la temporada. L'home que ens fa entendre les darreres novetats tecnològiques i tot el relacionat en aquest àmbit. No us el podeu perdre!!

  • Andosinoi

    El jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda es transformarà perquè tothom qui s'hi acosti pugui viure de primera mà com era un dia d'un poblat civil de l'època medieval. Al llarg de tres dies 23, 24 i 25 de juny (aquest cap de setmana), aquesta iniciativa de Molines Patrimonis amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, acollirà la primera recreació històrica d'Andorra. Una activitat que permetrà conèixer amb més detall aquest patrimoni cultural. Pati Molné cap de comunicació de Molines Patrimonis, Mònica Codina consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d'Andorra la Vella i l'arqueòleg d'Artífex José Miguel Gallego ens ho expliquen tot plegat.

Facebook