Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Bpnes Companyies i la nostra mascota

  Des de Bones Companyies, la Sílvia ens ajuda a entendre més les necessitats de les nostres mascotes. Ens dona eines i consells per tal de conciliar la nostra vida amb la seva, i d'aquesta manera que tot sigui més fàcil i harmoniós!!

 • Lucas Masciano a La Fada Ignorant

  La programació musical de La Fada Ignorant ens porta demà dissabte a les 22:30h. a Lucas Masciano!! Lucas Masciano és un cantant i compositor argentí. Als vuit anys ja va començar a tocar la guitarra i a liderar diversos grups de música. El primer disc de Lucas Masciano va veure la llum l'any 1997 amb el nom "Por si no vuelvo a verte", què és el que et diem al "Becaris"... "Por si no vuelvo a verte"... no te'l perdis!!

 • Maridatge solidari a Sant Julià de Lòria

  No deixeu passar l'oportunitat de gaudir de vins d'altura i gastronomia del país a Sant Julià de Lòria. La consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria ens explica tots els ets i uts d'aquest esdeveniment!! Clàudia Coma, Carles Flinch, Martí Magrinyà, Iolanda Carazo i Carles Verdaguer en són protagonistes.

 • Vendre les nostres joies amb una tasadora i experta gemòloga

  Potser he tingut o teniu la temptació de vendre les vostres joies... sigui perquè no les porteu, perquè en voleu treure un profit econòmic o per qualsevol altra raó, doncs una possible solució és vendre-les. Rosa Tomás, responsable de Circa Jewels Barcelona, ens explica com.

 • Sergio Dalma, en concert i al Becaris

  Sergio Dalma retorna a l’univers italià amb un nou episodi de la seva exitosa col·lecció Vía Dalma. És la tercera entrega de Via Dalma i no decep. Avui a les 21:30h. al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i amb entrades exhaurides!! Si no tens l'entrada a la mà, si més no, tens l'oportunitat d'escoltar-lo al "Becaris".

 • VEUS a La Fada Ignorant. Poesies i poetes

  VEUS, sessions de text, veus i música a micro obert. Tothom hi pot participar. Demà dijous és la cita que no et pots perdre!! Tots a La Fada Ignorant a les 20:00h!! Hi intervendran Richard Imbernón i Nacho Mayo... i tu si vols!!

 • Les mascotes amb Bones Companyies

  Tal com ens tenen acostumats a Bones Companyies, establim contacte per tal de que ens donin una sèrie de pautes que de ben segur ens ajudaran i molt en la cura i en l'educació de la nostra mascota!!

 • Història del teatre i molt més amb l'Animal Escola de Teatre

  Petit viatge per la història del teatre: on s’origina el primer fet teatral fins avui en dia (des de la prehistòria fins al teatre contemporani). Origen de les supersticions en del teatre: els fantasmes al teatre, vestir de groc dalt d’un escenari, prohibit dir ‘Macbeth’ ni xiular, el significat de ‘trenca’t una cama’, etc…) Agenda teatral: Els Bonobos de la Cia. Assaig.9 i pels més petits’ Estel i Domisol’ de la ONCA. Recomanacions teatrals a Barcelona: L’omissió de la Família Coleman, HITS del Tricicle. A Girona s’estrena ‘Alba’ coproducció de l’Escena Nacional amb artistas del país. Recomanació del teatre fóra del teatre: ‘Shakespeare in love’ i la segona temporada de Crack, producció de tv3 amb Joel Joan.

 • 27ena Mostra Gastronòmica d'Andorra

  La 27ena Mostra Gastronòmica d'Andorra es du a terme a l'ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino. Aquest diumenge a les 13:30h. gran tast de sabors oferts per més de 20 estands, una mostra de la gastronomia del país!! Entrada infants: 20 € / Entrada adults anticipada: 32 € / Entrada adults mateix dia: 38 €. Ens explica el decurs de la mostra en Jordi Serracanta, conseller de Turisme, Esports i Dinamització de la parròquia ordinenca.

 • Descobrim què és i qui són Pellsana

  Pellsana és un col·lectiu de divulgació sobre hàbits saludables, tòxics i medi ambient amb l'objectiu de generar un consum conscient, responsable i sostenible. Ens ofereixen un centre creatiu d'autoconeixement i durant aquest mes de novembre xerrades i tallers.

Facebook