Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Inici de curs, refugiats i VII Setmana de Cinema Espiritual-Cinema amb Valors

  L'arribada de refugiats, l'inici de curs (amb la classe de religió i la catequesi com a protagonistes) i la setena Setmana de Cinema Espiritual-Cinema amb Valors, que es durà a terme del 5 al 9 de novembre a Cinemes Illa Carlemany, Mossén Pepe Chisvert ens ho explica i detalla.

 • 9a Cursa popular AnyósPark

  9a Cursa popular AnyósPark. La sortida i arribada serà a plaça de les Fontetes de la Massana, i podreu escollir entre la cursa de 4 km i la de 10 km. La inscripció a la Cursa inclou un munt de coses que ens explica Chari Rodríguez, directora del Club Esportiu AnyósPark
   

 • Unicef, el Hard Rock Café i Quim Salvat

  Demà a les 19:30h. Quim Salvat ens ofereix un concert en benefici d'Unicef Andorra al Hard Rock Café. L'entrada té un preu de 10 euros i es poden adquirir anticipadament a Morabanc. L'import íntegre de les entrades venudes es destinaran a la campanya #CadaVIDAcompta per a la supervivència dels nadons. Ens ho explica tot plegat la directora d'Unicef comitè d'Andorra, Marta Alberch.

 • Canillo s'omple de màgia

  Tres dies de màgia a Canillo, des de divendres 21 de setembre a diumenge, 23 de setembre. Divendres inici a les 22:00h. amb el Mag Isaac Jurado i el seu espectacle 'Bamm!'. Els diferents tallers que s'hi duran a terme, així com les diferents actuacions ens les explica en Francesc Oriol, coordinador de Cultura i Esports del comú de Canillo. La cita és al Palau de Gel, i tots hi teniu cabuda, espectacles per a tota la família, tallers, màgia de prop, botiga de màgia...

 • Els "Paisatges" de Joan Torruella

  Al vestíbul de Bingo Star's hi trobarem una exposició del pintor català Joan Torruella. Exposarà més de vint pintures de paisatges catalans, tots olis sobre fusta. Podrem gaudir del Montseny, la Costa Brava, el Delta de l'Ebre i el Pirineu. No deixeu passar l'oportunitat de veure l'obra d'en Joan Torruella!!

 • II Concurs de música d'autor de La Fada Ignorant

  Richard Imbernón, entrenador del F.C.Andorra i amb molts neguits culturals, ens acosta aquesta segona edició del concurs que organitza el cafè-teatre de La Fada Ignorant.

 • Le Blizzard a Sitges

  Álvaro Rodríguez ens porta el curt "Le Blizzard" que ha entrat a la cursa del 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La vila de Sitges serà protagonista del 4 al 14 d'octubre. L'Álvaro però ha volgut que abans tinguem l'oportunitat de veure "Le Blizzard" al país i serà a Cinemes Illa Carlemany. Ell mateix ens ho explica tot!!

 • Novetats i nou curs a Cinemes Illa Carlemany

  Jordi Torres, director de Cinemes Illa Carlemany, ens acosta les novetats que ens ha preparat per aquesta nova temporada. Aprofitem per fer un repàs de les pel·lícules que han de venir al llarg d'aquest nou curs i, ens interessem per la tornada de la "Festa del cine". Cinèfils i amants de les versions originals... estigueu ben atents!!

 • Nou curs d'activitats artístiques de La Llacuna

  Les activitats artístiques i les novetats de La Llacuna amb Jan Cartes, cap d'àrea de Cultura del comú d'Andorra la Vella.

 • Dues noves revistes i gratuïtes

  Alex Brice de Scoomunicació ens explica el contingut que trobarem en dues revistes de nova creació!! Una porta el nom de "Guiand" i l'altre "Krea". Continguts que us poden interessar i que no us costaran ni un cèntim!!

Facebook