Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Toni Gibert ens trasllada al Renaixement

  Toni Gibert ens parla de la música clàssica. Avui fa protagonista el Renaixement amb una de les figures més destacades d'aquesta època Carlo Gesualdo, compositor italià.

 • L'amor i la música heavy

  La música heavy també té els seus temes d'amor!! En Josep Maria Clausó ens en porta un tast amb propostes de White Lion, Yngwie Malmsteen, Gotthard, Bon Jovi, Whitesnake i Europe!! No t'ho perdis i enamora't de la música heavy!!

 • Juli Barrero i els "Os Amigos do Zé"

  Amics, no hi ha res com descobrir coses fascinants...i avui al Becaris ens interessem per la música Pimba!! El nostre expert en l’escena nacional Juli Barrero, ha convidat "Os Amigos do Zé", uns músics increïbles que ens explicaran la seva història i de pas, ens descobreixen aquest estil musical tant festiu. Nosaltres ja en som fans, i tu? No t'ho perdis i no deixis passar l'oportunitat de conèixer la música Pimba!!

 • El Groove Metal als 90 amb Joan Hernández

  Directament influenciat pel que va viure el passat dissabte, en Joan Hernández "Becari metàl·lic", ens porta el Groove Metal dela 90!! Pantera, Sepultura, Fear Factory, White Zombie i Korn en són els protagonistes. Si t'agrada el metal no t'ho perdis!!

 • Una "becària" que canta

  Avui ens ha visitat una estudiant que té entre cella i cella ser cantant i ens ho ha volgut demostrar... i ha cantat!! No us perdeu l'Alexandra Jiménez interpretant el Halo de Beyoncé no us enpenadireu!! A més ens visita perquè li agrada molt la ràdio i és una de les futures tasques laborals que li agadaria du a terme!!

 • Tres novetats i dos aniversaris amb Josep Maria Clausó

  En Josep Maria, "becari metàl·lic", ens fa escoltar tres novetats heavies "True Believer" de Find Me, "Alive Today" de The End Machine i "Love will stay alive" de Gathering of Kinds. Els dos aniversaris que ens recorda en Josep Maria daten de 20 i 30 anys enrere... no us els perdeu!!

 • Ivan Alvarez i la música dels 80

  Ivan Alvarez ens visita per acostar-nos la música dels 80!! Uns per recordar-la i els altres per descobrir-la. Avui, La Unión, Prince, Prefab Sprout, George Michael i The Jerico. No us perdeu les propostes que ens fa escoltar, així com diferents anècdotes!!

 • Un canvi de cantant, un aniversari i una mort amb Joan Hernández

  En aquesta aparició d'en Joan parlant de música heavy, ens fa escoltar un tema que té trenta-cinc anys, els Vixen que canvien de cantant, té un record per a Ted McKenna i també ens ofereix propostes de Lorraine Lewis i King's X!!

 • Quatre novetats i un aniversari amb Josep Maria Clausó

  Josep Maria Clausó un dels nostres especialistes en música heavy, juntament amb en Joan Hernández, ens posrta música heavy. En aquesta ocasió ens fa escoltar un tema d'un disc "The Gathering" que arriba als vint anys!! A més, a la seva intervenció hi afegeix quatre novetats!! In Flames, Beast in Black, Soilwork i Evergrey!!

 • Subvencions de la SDADV

  L'SDADV, Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns del Principat d'Andorra, concedeix subvencions a una sèrie de projectes que ens detalla en Juli Barrero. Aprofitem per presentar el DVD del grup White Heaven, que farà la seva presentació oficial al Fòrum de la FNAC, diumenge 27 a les 17:00h. A més avui ens porta sorpresa: la companyia d'en Héctor Pérez!

Facebook