Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • El món del rap a Becaris

  Versus Norte són deu persones (set rapers i tres que s'encarreguen de la logística) que han format aquesta plataforma de difusió del rap nacional. S'apropa el mes de desembre i la data on podrem veure i escoltar una "Batalla de gallos"!! Aprenem més al voltant del món del rap i tot el que implica amb part del col·lectiu!!

 • 20è aniversari d'Awake i els Queen més heavies

  Joan Hernández en l'espai que dediquem a la música heavy, vol compartir amb tots vosaltres els temes més "heavies" de Queen!! Aprofitem per bufar espelmes amb en Joan com a protagonista... en bufem VINT!!... i són dels AWAKE!!

 • Toni Gibert i la clàssica

  Toni Gibert estudia piano, cant i direcció coral al Conservatori de les Illes Balears. Posteriorment es trasllada a Barcelona per estudiar el grau superior de composició amb Miquel Roger i Josep Soler al conservatori de Badalona, cant amb el tenor Josep Benet i clavicèmbal i interpretació històrica amb Eduard Martínez, també dirigeix el Cor Internacional d’Andorra.  Actualment es dedica a impartir classes, i al "Becaris" ens en fa de particulars!!

 • Darreres novetats heavies

  Torn aquesta setmana en l'espai que dediquem a la música heavy per a Josep Maria Clausó!! En Josep Maria arriba amb un munt de novetats sota el braç!! Te les perdràs?

 • Actualitat rockera i més, amb Toni Fernández

  Toni Fernández ens actualitza les notícies, esdeveniments i tot el que envolta el món de la música rock i també fa una mirada al que va ser el concurs que organitza La Fada Ignorant, «música d'autor»!!

 • Aprenem a rapejar amb els Versus Norte

  A un mes i escaig de la batalla de rap que tindrà lloc a la parròquia d’Andorra la Vella, la gent de Versus Norte torna al Becaris per una nova sessió d’entrenament. Ens ho estem prenent seriosament, volem guanyar i per això avui ens expliquen què és el Flow, la Métrica, la Técnica, el Doble Tempo, l’Estructura i el Punch-Line. You you!!

 • Juli Barrero al concurs de La Fada Ignorant

  En Juli Barrero, tal com ens té acostumats, posa en rellevància la música del país i qualsevol esdeveniment musical que es du a terme al Principat. L'interès en aquesta aparició d'en Juli recau en el concurs que per segon any ha organitzat La Fada Ignorant. Ve acompanyat de Miki Pereira i Xavi Pérez que toquen i canten en directe!!

 • Joan Hernández, notícies i records heavies

  Rainbow i Whitesnake entre d'altres són els protagonistes de la secció que ens porta en Joan Hernández, el nostre heavy més admirat i estimat juntament amb en Josep Maria Clausó.

 • Ivan Álvarez ens trasllada als vuitanta

  Els vuitanta van tenir i tenen un pes dins el món de la música i l'Ivan Álvarez ens hi vol traslladar!! En aquesta ocasió "la màquina del temps" de l'Ivan ens fa escoltar temes com Suburbia dels Pet Shop Boys, Enola Gay de OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark) i algunes més, que de ben segur et portaran records i et faran cantar o ballar o ambdues coses!!

 • Darreres compres heavies d'en Josep Maria Clausó

  Josep Maria Clausó ens vol fer partíceps de les darreres adquisicions que ha fet de música heavy. No cal dir que les escoltarem al "Becaris" amb els seus pertinents i acurats comentaris!!

Facebook