Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Somni d'una nit d'estiu

  El somni d'una nit d'estiu (en alemany Ein Sommernachtstraum) és una obra musical escrita pel compositor Felix Mendelssohn, prenent com a base l'obra de teatre homònima escrita pel dramaturg anglès William Shakespeare. Mendelssohn va compondre aquesta obra en diferents moments de la seva vida. Ens en fa cinc cèntims de tot plegat en Toni Gibert, el col·laborador més "clàssic"!!

 • La música d'en Toni Fernández

  Toni Fernández estudiant al "Taller de músics" a Barcelona, ens porta protagonistes, esdeveniments i música que vol que descobrim!! Per cert... atenció, perquè en Toni ha aparegut en una publicació a Catalunya!!

 • Josep Maria Clausó i Joan Hernández

  Unim esforços i juntem els dos col·laboradors de música heavy!! Josep Maria Clausó i Joan Hernández ens fan una "Party Metal Dancing"!! No us ho perdeu perquè teniu la diversió assegurada!!

 • Jambo Street Music

  Juli Barrero ens explica l'actualitat musical del país que ve marcada pel Jambo Street Music. Arran d'aquesta cinquena edició ve acompanyat d'Oriol Vilella, un dels organitzadors, que ens dona detalls de tot el que hi podrem veure, no us ho podeu perdre!!

 • Ivan Álvarez i els vuitanta

  La música dels vuitanta pren protagonisme amb la visita d'Ivan Álvarez. Sigueu "benvinguts", perquè "entre tu i jo" no volem de cap manera que hi hagui un "plor de passió"!!

 • Aniversaris heavys

  El nostre guia espiritual metàl·lic, Josep Maria Clausó, continua insistint a fer-nos bufar espelmes. Avui en seran 30 i les compartirà amb cinc bandes de pur Hard Rock. Us hi apunteu?

 • Toni Fernández i una veu que l'enamora

  Toni Fernández ens visita i ens porta un valor a l'alça, Tània és el seu nom. la voleu conèixer més? No us ho perdeu!! A més en Toni també agafa la faceta d'entrevistador!! En Toni confia que a mesura que passi el temps s'anirà confirmant el que tots els que la coneixen ja saben, la Tània té molt a dir i més a cantar.
   

 • Toni Gibert i Shostakovich

  Toni Gibert, docent i col·laborador del programa en l'àmbit de la música clàssica ens fa escoltar Dmitri Shostakovich. Ens centrem en la Symphony No.11 in G minor.

 • Eurovisió metàl·lica

  Joan Hernández disposat a mostrar-nos que al Festival d'Eurovisió hi ha hagut una àmplia representació de música heavy. No us perdeu les explicacions d'en Joan i les cançons que ens fa escoltar... fins a sis!!

 • El heavy també té roses

  Per celebrar un Sant Jordi heavy, Josep Maria Clausó s'ha proposat deixar-nos un munt de roses a l'estudi. No t'ho perdis perquè tot plegat quedarà molt florit… i heavy!!

Facebook