Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Toni Gibert arriba fent Brahms

  Toni Gibert, Professor d’anàlisi, harmonia, història de la música i música de cambra, ens porta la figura de Brahms, un compositor alemany de música clàssica, un dels més representatius del Romanticisme, i potser l'últim gran compositor clàssic.

 • Toni Fernández a ritme de jazz

  Toni Fernández és un apassionat de la música i com a tal ens descobreix nous grups amb diferents estils. En aquesta ocasió ve acompanyat de Gabi Gómez que ha muntat el quartet de jazz "Pic Negre". Aprofitarem perquè ens faci un repàs a tot allò que ha de dur a terme al llarg d'aquest nou curs!!

 • Ens deixa una part de Pantera

  Joan Hernández tanca la temporada heavy!! Ho fem amb una defunció... la d'en Vinnie Paul, bateria del grup Pantera. Per tancar més contents, en Joan, ens porta artistes Rock Fest que veurà la setmana que ve!! Atenció que hi ha noms il·lustres!!

 • La música dels 80 amb Ivan Álvarez

  Tanquem temporada musical, dels vuitanta, amb el nostre expert en la matèria, Ivan Álvarez!! No us podeu perdre aquesta darrera intervenció, segur que no us decep!!

 • Somni d'una nit d'estiu

  El somni d'una nit d'estiu (en alemany Ein Sommernachtstraum) és una obra musical escrita pel compositor Felix Mendelssohn, prenent com a base l'obra de teatre homònima escrita pel dramaturg anglès William Shakespeare. Mendelssohn va compondre aquesta obra en diferents moments de la seva vida. Ens en fa cinc cèntims de tot plegat en Toni Gibert, el col·laborador més "clàssic"!!

 • La música d'en Toni Fernández

  Toni Fernández estudiant al "Taller de músics" a Barcelona, ens porta protagonistes, esdeveniments i música que vol que descobrim!! Per cert... atenció, perquè en Toni ha aparegut en una publicació a Catalunya!!

 • Josep Maria Clausó i Joan Hernández

  Unim esforços i juntem els dos col·laboradors de música heavy!! Josep Maria Clausó i Joan Hernández ens fan una "Party Metal Dancing"!! No us ho perdeu perquè teniu la diversió assegurada!!

 • Jambo Street Music

  Juli Barrero ens explica l'actualitat musical del país que ve marcada pel Jambo Street Music. Arran d'aquesta cinquena edició ve acompanyat d'Oriol Vilella, un dels organitzadors, que ens dona detalls de tot el que hi podrem veure, no us ho podeu perdre!!

 • Ivan Álvarez i els vuitanta

  La música dels vuitanta pren protagonisme amb la visita d'Ivan Álvarez. Sigueu "benvinguts", perquè "entre tu i jo" no volem de cap manera que hi hagui un "plor de passió"!!

 • Aniversaris heavys

  El nostre guia espiritual metàl·lic, Josep Maria Clausó, continua insistint a fer-nos bufar espelmes. Avui en seran 30 i les compartirà amb cinc bandes de pur Hard Rock. Us hi apunteu?

Facebook