Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Reciclem amb la gent gran

  El tema que posem sobre la taula amb la Gent Gran d'Andorra la Vella és el reciclatge. Reciclen?, els hi és complicat?, són conscients del que representa?, això i més amb la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • Migdiada amb la gent gran

  Esperem i desitgem que no feu la migdiada amb l'aparició al "Becaris" de la Gent Gran d'Andorra la Vella... bàsicament perquè és del que parlarem!! Avui, els beneficis de fer la migdiada!!

 • La solidaritat de la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella s'apropa fins l'estudi de Ràdio Nacional d'Andorra per parlar de la solidaritat. Aprofitant que Unicef enceta nova campanya sota el lema "Cada VIDA compta" i que RTVA hi col·labora, al "Becaris" cada dia ens en fem ressò!!

 • La gent gran i mantenir-se actiu

  L'Anna Teruel, Lupe Parramón i l'Andreu Pedra (president de l'Associació de Gent Gran d'Andorra la Vella) ens parlen de com es mantenen actius i sobretot com mantenir-se actiu (per a aquells que els hi fa més mandra). El dia 12 de juny tindrà lloc al Coll de la Botella una diada per promoure l'activitat física, i ens en fan una pinzellada.

 • Acte de cloenda de l'Aula Magna

  Dos alumnes de l'Aula Magna, na Delfina Araus i en Pere Fernández, ens expliquen la seva experiència. En què consisteix?, què s'ha fet aquesta temporada?, l'Aula Magna protagonista amb la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • Jubilació ocupada

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens proposa parlar de tot allò que es pot fer un cop jubilat. Com ocupa el temps la gent gran? En què l'ocupa? És bon moment per fer allò que no s'ha pogut fer, per tenir el temps limitat a causa del dia a dia durant la vida laboral? 

 • La gent gran i el cultiu dels horts

  Nova visita de la Gent Gran d'Andorra la Vella. Parlem del cultiu dels horts i del que representa per a ells, ho fem al costat d'Anna Teruel, Maria Garcia Zurita i Jean Claude Ponte.

 • Jocs de taula amb la gent gran

  La gent gran és fan dels jocs de taula. Saben apagar la tele i tenir una bona xerrada o sobretaula al voltant d’un joc. A què els hi agrada jugar?

 • Remeis casolans amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens expliquen alguns remeis casolans que ens poden fer servei!! Les encarregades de fer-nos cinc cèntims d'aquests remeis són Carme Gómez, Mercè Orona i Rosa Sanjurjo.

 • Setmana Santa i la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Neus Ribera, Elvira Cerqueda i Joaquima Blázquez, ens expliquen el què representa pera elles la Setmana Santa. Nocal ni dir que els hi preguntarem per com era abans i com es viu ara.

Facebook