Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Els serveis socials amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Conchita Ortiz i Carme Obiols, ens expliquen el que en pensen al voltant dels serveis socials.

 • La Gent Gran d'Andorra la Vella i Sant Valentí

  Rosa Maria Alonso, Carmen Gómez i Jaume Puig (matrimoni), s'apropen als estudis de Ràdio Nacional per tal d'explicar-nos que significa per a ells Sant Valentí i de retruc l'amor!! La veu de l'experiència i una altra manera de veure les coses i la vida en general, que molts cops ens fa reflexionar!!

 • El masclisme segons la gent gran

  Nova visita de la Gent Gran d'Andorra la Vella per parlar, en aquesta ocasió, de masclisme!! Un tema que de ben segur resulta intens i ens deixa diferents punts de vista...

 • L'escudella amb la gent gran

  S'acosta Sant Antoni i ja han començat les escudelles arreu del territori!! Un periple que va encetar Encamp i que aquesta setmana arriba a Andorra la Vella. Per aquesta raó nosaltres parlem amb la Gent Gran d'Andorra la Vella. Farem un històric de l'escudella a la capital que enguany arriba al seu cinquantè aniversari!!

 • Els Reis d'Orient i la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita amb la presència d'Abel Martínez i Neus Ribera per recordar els Reis d'Orient. La festa, els regals, el tortell i aquests Reis que acaben de marxar i els que venien fa uns anys amb la visió de l'experiència de la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • Decoració nadalenca amb la gent gran

  Lourdes Vilaseca i Joaquima Blázquez de la Gent Gran d'Andorra la Vella, ens donen el seu parer de la decoració nadalenca. Parlem de la  decoració d'aquestes dates, tant la del carrer com la de casa!!

 • Fira de Santa Llúcia amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, representada en aquesta ocasió per Elvira Obiols, Anna Martí i Conxita Ortiz, ens expliquen com viuen i han viscut les diferents fires de Santa Llúcia que han viscut, quines en són les diferències i quins han estat els canvis amb el pas del temps!!

 • L'esquí amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Rosa Maria Alonso i Frederic Fresno ens donen la seva visió de com ha evolucionat el món de l'esqui al país!!

 • L'hivern i el pas del temps amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Rosa Sanjurjo i Gloria Camas ens expliquen els diferents hiverns que han viscut al país. Són diferents? No us ho perdeu, ens expliquen anècdotes!!

 • Combatre el fred amb la gent gran

  Carme Ribes i Lupe Parramon de l'associació de la Gent Gran d'Andorra la Vella ens fan memòria de com combatien el fred anys enrere i de la comoditat del segle XXI. La llar de foc i altres elements prenen força i protagonisme!!

Facebook