Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • El cinema d'abans i el d'ara

  La Gent Gran d'Andorra la Vella amb la presència de Neus Ribera, Rosa Maria Alonso i Juan Tomás ens fan un repàs al cinema de la seva època i el que podem veure ara, així com la periodicitat amb la qual es podia anar al cinema abans i ara. Curiositats, anècdotes i més amb la nostra gent gran!!

 • L'Aula Magna amb la Gent Gran d'Andorra la Vella

  La Gent Gran d'Andorra la Vella amb la presència de Pere Fernández, Salvador Bobet i Emilio Cerro ens parlen de l'Aula Magna.

 • Tornada o inici de vacances de la gent gran?

  La Gent Gran d'Andorra la Vella pren de nou protagonisme al Becaris!! Amb l'Anna Teruel, la Lourdes Vilaseca i la Carme Ribes parlem de si l'inici del curs escolar és també la seva tornada o ans el contrari, superat l'estiu i si s'han fet càrrec dels néts, és l'inici de les seves vacances i moment per gaudir del seu temps i espai!!

 • Sant Joan amb la gent gran

  Aquest cap de setmana hem viscut una de les nits més màgiques de l’any, la revetlla de Sant Joan. Una festa centenària carregada de costums, tradicions i supersticions. Ens visita la gent gran activa d’Andorra la Vella per explicar-nos com la vivíen abans i com la veuen ara. Que rodi el foc!

 • Reciclem amb la gent gran

  El tema que posem sobre la taula amb la Gent Gran d'Andorra la Vella és el reciclatge. Reciclen?, els hi és complicat?, són conscients del que representa?, això i més amb la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • Migdiada amb la gent gran

  Esperem i desitgem que no feu la migdiada amb l'aparició al "Becaris" de la Gent Gran d'Andorra la Vella... bàsicament perquè és del que parlarem!! Avui, els beneficis de fer la migdiada!!

 • La solidaritat de la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella s'apropa fins l'estudi de Ràdio Nacional d'Andorra per parlar de la solidaritat. Aprofitant que Unicef enceta nova campanya sota el lema "Cada VIDA compta" i que RTVA hi col·labora, al "Becaris" cada dia ens en fem ressò!!

 • La gent gran i mantenir-se actiu

  L'Anna Teruel, Lupe Parramón i l'Andreu Pedra (president de l'Associació de Gent Gran d'Andorra la Vella) ens parlen de com es mantenen actius i sobretot com mantenir-se actiu (per a aquells que els hi fa més mandra). El dia 12 de juny tindrà lloc al Coll de la Botella una diada per promoure l'activitat física, i ens en fan una pinzellada.

 • Acte de cloenda de l'Aula Magna

  Dos alumnes de l'Aula Magna, na Delfina Araus i en Pere Fernández, ens expliquen la seva experiència. En què consisteix?, què s'ha fet aquesta temporada?, l'Aula Magna protagonista amb la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • Jubilació ocupada

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens proposa parlar de tot allò que es pot fer un cop jubilat. Com ocupa el temps la gent gran? En què l'ocupa? És bon moment per fer allò que no s'ha pogut fer, per tenir el temps limitat a causa del dia a dia durant la vida laboral? 

Facebook