Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Combatre el fred amb la gent gran

  Carme Ribes i Lupe Parramon de l'associació de la Gent Gran d'Andorra la Vella ens fan memòria de com combatien el fred anys enrere i de la comoditat del segle XXI. La llar de foc i altres elements prenen força i protagonisme!!

 • Falles i fallaires d'Andorra amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Marcel·lí Roca, Josep Maria Canturri i Benet Pantebre, ens expliquen i ens deixen les seves impressions i la seva infància al voltant del món de les falles al país!!

 • Els balls tradicionals d'Andorra

  La gent gran de la capital torna amb la seva secció dels dilluns. Avui porten un tema fascinant, els balls tradicionals d’Andorra! Sabeu què és la Passa o el ball de la Marratxa? I el més important....conservem la tradició de ballar o ho estem perdent? Avui dos convidades de luxe ens en parlen, son la Elvira i la Elena.

 • Castanyada amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita per explicar-nos la seva visió de la castanyada. La celebren igual que anys enrere?, els néts ho celebren?, quins records els porta la castanyada? Ho descobrim al "Becaris"!!

 • La gent gran i la Fira d'Andorra la Vella

  Aquest cap de setmana arriba la quarentena edició de la Fira d'Andorra la Vella i nosaltres fem una mica de memòria del que han estat les edicions passades i els inicis!! Ho fem amb especialistes, amb gent que ha viscut la història de la fira... la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • La gent gran amb la cultura

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita en les persones de Neus Ribera i Rosa Mª Alonso. Amb ambdues posem sobre la taula les activitats culturals que programen les institucions per a la gent gran, "Culturitza't".

 • Fem gimnàstica amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Gloria Camas, Carme Lupiola i la monitora de gimnàstica Meri Crespo ens expliquen com d'important és fer esport al llarg de la tercera edat.

 • La música amb la gent gran

  El protagonisme de la xerrada que mantenim avui amb la Gent Gran d'Andorra la Vella és per Maria Rosa Fernández, Lluís Pons i Abel Martínez. Amb tots tres parlem de la música. Què escolten?, què no escoltarien mai? La música d'abans i la d'ara amb la Gent Gran d'Andorra la Vella.

 • El cinema d'abans i el d'ara

  La Gent Gran d'Andorra la Vella amb la presència de Neus Ribera, Rosa Maria Alonso i Juan Tomás ens fan un repàs al cinema de la seva època i el que podem veure ara, així com la periodicitat amb la qual es podia anar al cinema abans i ara. Curiositats, anècdotes i més amb la nostra gent gran!!

 • L'Aula Magna amb la Gent Gran d'Andorra la Vella

  La Gent Gran d'Andorra la Vella amb la presència de Pere Fernández, Salvador Bobet i Emilio Cerro ens parlen de l'Aula Magna.

Facebook