- El Mundial de trial, una de les cites clàssiques del calendari esportiu, no tindrà prova andorrana la temporada que ve. El nou promotor del campionat ja ho ha comunicat a la Federació Motociclista, que buscarà organitzar un esdeveniment alternatiu. - El servei de recollida selectiva de residus comptarà amb més d´una vintena vehicles nous ecològics, per tal de millorar diferents aspectes relacionats amb l´eficiència energètica i la seguretat. Tot i això, el país manté uns bons nivells de recollida selectiva que se situen al voltant del 40%. A partir de l´octubre s´iniciarà el servei de recollida de matèria orgànica. - L´USdA s´oposa als canvis adoptats per Govern en la compensació de les hores extres en el sector públic. A partir d´ara ja no seran els treballadors els qui decideixin si volen cobrar o recuperar-les sinó el seu superior. Des del sindicat ho consideren inadmissible i s´hi oposen radicalment. - UNICEF Andorra insta el Govern a allargar les baixes de maternitat i paternitat però valora que s´estigui estudiant. L´últim informe de l´ONG determina que només 15 països del món apliquen les tres polítiques bàsiques per ajudar les famílies amb infants petits. De moment, Andorra en compleix dues. - La visió d´una part de la població del funcionament del sistema polític com a sistema d´intercanvi de favors es dibuixa com un dels factors de l´abstencionisme. Així ho indica un informe del CRES encarregat pel Consell General. La crisi econòmica i els canvis en els partits polítics són altres possibilitats. L´estudi fa diverses propostes, com depurar el cens o fomentar les eleccions per correu. El Consell General les estudiarà.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 28 de juny de 2017

  • Programa d'acolliment familiar

    L’acolliment familiar és un recurs de protecció a la infància que consisteix a oferir una família als menors que per diverses circumstàncies i durant un temps determinat no poden viure amb la seva família. La finalitat del Programa és oferir protecció al menor en situació de perill mitjançant una família acollidora que en complementi la cura, l’educació, l’alimentació mentre la família d’origen no pugui recuperar-se i responsabilitzar-se de les seves funcions com a pares. Ens ho expliquen Jordi Olivé, cap d'Àrea d'Atenció a la infancia i adolescència de Govern d'Andorra i Raquel Llorens que encapçala el projecte.

  • Moda d'home amb Flavio Muñoz

    En Flavio ens porta les tendències en roba masculina. Com és habitual, li preguntem per colors, per com podem aplicar aquesta moda al nostre estil i li demanem "looks" infalibles!! No t'ho perdis, si vols estar de i a la moda, en Flavio té la solució!!

  • Festa Major al Pas de la Casa

    Àlex Arnó, cap d'Àrea de Museus i Tradicions del Comú d'Encamp ens acosta la Festa Major "de més alçada", la del Pas de la Casa. Activitats per grans i petits, actes institucionals i altres activitats populars, tot, per tal de que no et passi res per alt, al Becaris.

Facebook