- El Mundial de trial, una de les cites clàssiques del calendari esportiu, no tindrà prova andorrana la temporada que ve. El nou promotor del campionat ja ho ha comunicat a la Federació Motociclista, que buscarà organitzar un esdeveniment alternatiu. - El servei de recollida selectiva de residus comptarà amb més d´una vintena vehicles nous ecològics, per tal de millorar diferents aspectes relacionats amb l´eficiència energètica i la seguretat. Tot i això, el país manté uns bons nivells de recollida selectiva que se situen al voltant del 40%. A partir de l´octubre s´iniciarà el servei de recollida de matèria orgànica. - L´USdA s´oposa als canvis adoptats per Govern en la compensació de les hores extres en el sector públic. A partir d´ara ja no seran els treballadors els qui decideixin si volen cobrar o recuperar-les sinó el seu superior. Des del sindicat ho consideren inadmissible i s´hi oposen radicalment. - UNICEF Andorra insta el Govern a allargar les baixes de maternitat i paternitat però valora que s´estigui estudiant. L´últim informe de l´ONG determina que només 15 països del món apliquen les tres polítiques bàsiques per ajudar les famílies amb infants petits. De moment, Andorra en compleix dues. - La visió d´una part de la població del funcionament del sistema polític com a sistema d´intercanvi de favors es dibuixa com un dels factors de l´abstencionisme. Així ho indica un informe del CRES encarregat pel Consell General. La crisi econòmica i els canvis en els partits polítics són altres possibilitats. L´estudi fa diverses propostes, com depurar el cens o fomentar les eleccions per correu. El Consell General les estudiarà.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 29 de juny de 2017

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    Darrera intervenció aquesta temporada del nostre especialista en vins i espumosos. Com és habitual sabis consells per fer una bona tria ia bon preu.

  • Les xarxes amb Diana Pérez

    La nostra especialista en xarxes, Diana Pérez, ens acosta novetats, estris i maneres d'optimitzar cadascuna de les diferents xarxes, twitter, facebook, web, etc. No t'ho perdis!!

  • Josep Maria Clausó contra Joan Hernández

    Última secció al voltant de la música heavy. A l'estudi hem preparat un quadrilàter per posar-hi en un racó a Josep Maria Clausó amb una sèrie de discos sota el braç, a l'altra racó Joan Hernández està preparat per rebre les envestides amb els seus discos. Lluita entre els nostres becaris metàl·lics per defensar les propostes de música heavy de cadascún d'ells!!

Facebook