- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Concurs literari Guillem de Belibasta

  Jesús Bach, un dels impilsors del certàmen, ens visita per acostar-nos les bases del concurs, els premis, la temàtica i tot el que envolta el Guillem de Belibasta que s'organitza des de Tragó (Alt Urgell)

 • Fira del llibre infantil i juvenil

  Oriol Solà ens posa sobre la pista de la 54a Fira del llibre infantil i juvenil que es durà a terme el proper mes d'abril a Bolonya. No cal oblidar que el bon hàbit de la lectura s'adquireix de ben petit.

 • Foment de la lectura entre els escolars

  Isabel López Coll és mestra i porta un projecte relacionat amb el foment de la lectura entre els escolars. Atès que són pocs els lectors entre els escolars, ha engegat "un pas de llibre", on l’objectiu principal és que aquest projecte pugui arribar a tots els infants i que el preu no sigui un impediment. El preu de cada exemplar és de 2 euros. Parlem amb ella perquè ens ho expliqui tot plegat.

 • És més que humà, és Ricard de la Casa

  Torn al Becaris de paper per a Ricard de la Casa. El Ricard ens porta una novel·la de 1953!! Escrita per Theodore Sturgeon, ens explica la història de sis persones extraordinàries que barrejant les seves habilitats juntes actuant como un sol organisme.

 • Oriol Solà i el Quixot

  Oriol Solà, periodista i escriptor, ens porta la figura del que ha representat el Quixot.

 • Ricard de la Casa i la ciència ficció

  “Los Magos de Lev Grossman” és una de les propostes que ens porta en Ricard de la Casa. La ciència ficció agafa protagonisme al Becaris.

 • Oriol Solà ens porta una nova lectura

  El periodista i escriptor Oriol Solà, un apassionat de la literatura, ens obre un nou llibre i ens en fa una pinzellada. No us ho podeu perdre!, us sorprendrà!!

 • Les lletres amb Oriol Solà

  Arribem al mes de juny i tots els col·laboradors del programa que tenen la seva secció mensual s'acomiaden, és el cas avui de l''Oriol Solà. Com és costum i habitual l'Oriol ens porta literatura i qualsevol tema relacionat amb les lletres!!

 • El retorn de Ricard de la Casa

  Torna Ricard de la Casa i amb ell el "Becaris de paper"!! En Ricard com és habitual es centra en la temàtica de la ciència ficció. Descobrim un nou llibre de la mà del nostre especialista en aquesta branca de la literatura de ficció i fantàstica.

 • Ursula Kroeber Le Guin amb Ricard de la Casa

  Després de conèixer la notícia de la mort de l'escriptora Ursula K. Le Guin, mestre de la ciència ficció, en Ricard de la Casa, gran aficionat al gènere ens porta la seva figura i la seva obra. Le Guin forma part de la història de la ciència ficció a la mateixa altura que els també desapareguts Arthur C. Clarke, Isaac Asimov o Ray Bradbury, per nomenar tres personatges emblemàtics.
   

Facebook