ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Canillo

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Entrevista a Josep Mandicó

  Ens visita el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó. Les previsions de l'estiu i la construcció de dos ponts penjants, un d'ells amb més de 600 metres de llarg i amb més de 100 metres d'alt, han estat temes destacats de la conversa. També parlem de les milores al mirador del Roc del Quer o de les fases de millora i embelliment del centre del poble.

 • Entrevista a David Palmitjavila

  El cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, ha repassat l'actualitat de la parròquia i ha destacat que la plataforma de Soldeu ja està conclosa gairebé al 100% en el seu aspecte extern, tot i que l'aparcament no podrà ser operatiu fins al setembre. També que més de la meitat dels 500 apartaments turístics irregulars ja estan regularitzats, tot i que van haver de sancionar a més de la meitat en el seu moment. Palmitjavila ha confirmat que el comú reclama 25.000 euros al cap dels agents de circulació del comú després d´apropiar-se de diners de sancions. El tràmit segueix el seu curs a la Batllia.

 • Entrevista a Josep Mandicó

  Comencem la segona temporada del Línia Directa amb el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, amb qui hem repassat l'actualitat de la parròquia. Destaca la construcció de la plataforma esquiable de Soldeu, que preveu estigui enllestida el 30 de novembre. Comenta també l'èxit del mirador del Roc del Quer, de la temporada d'estiu i avança les inversions previstes per als propers mesos.

 • Entrevista a Cerni Pol i Núria Fernández

  El comú de Canillo protagonitza aquest capítol, en el qual hem parlat amb el conseller d'Urbanisme, Cerni Pol, i la de Cultura i Esports, Núria Fernández. Pol ha avançat que el Comú posarà en marxa en breu una nova aplicació per a mòbils i tauletes que disposarà d'audioguia en català, castellà, francès i anglès per conèixer fins a trenta punts culturals de la parròquia. Aquesta aplicació es presentarà properament.

 • Entrevista a David Palmitjavila

  Amb el cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, hem parlat de la plataforma de Soldeu, de la temporada d´esquí 2017/2018, de la marca comercial de Grandvalira, de la llei de competències i transferències, de la temporada d´estiu i de l´hivern que ve, dels apartaments turístics, del Palau de Gel i de com s´estan duent a terme les inversions a la parròquia.

 • Entrevista a Josep Mandicó

  Obrim línia directa al cònsol major de Canillo, Josep Mandicó. Repassem l'actualitat de la parròquia. Parlem de la plataforma de Soldeu, de la llei de competències i transferències, de la temporada d'estiu, els apartaments turístics i el Palau de Gel. El pressupost d'enguany i com s'estan duent a terme les inversions a la parròquia, ocupen també part de l'entrevista.

Facebook

Twitter