ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Excònsols

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Tertúlia amb Miquel Alís i Josep Maria Camp

  Els excònsols Miquel Alís (Encamp) i Josep Maria Camp (La Massana) tronen a visitar el programa, ara a posteriori de les eleccions comunals. Analitzen el desenvolupament dels comicis i com es presenta ara el panorama als comuns de totes les parròquies.

 • Tertúlia amb Miquel Alís i Josep Maria Camp

  Els excònsols Miquel Alís (Encamp) i Josep Maria Camp (La Massana) han visitat el programa per parlar de les eleccions comunals. A partir de la seva experiència com a màxims gestors de les seves parròquies han analitzat les possibilitats de les diferents candidatures en aquests comicis.

 • Tertúlia amb Josep Maria Camp i Miquel Alís

  Amb els excònsols de la Massana i Encamp Josep Maria Camp i Miquel Alís hem analitzat les possibles travesses en vista a les eleccions comunals, pactes, possibles acords... Els convidats han destacat que la Massana i Sant Julià seran dues parròquies difícils.

 • Tertúlia amb Miquel Alís i Josep Maria Camp

  L'excònsol major d'Encamp, Miquel Alís, i l'excònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, analitzen els resultats de les eleccions generals del 7 d'abril en clau parroquial.

 • Tertúlia amb Josep Maria Camp i Miquel Alís

  Ens visita l'ex-cònsol majors de la Massana, Josep Maria Camp, i d'Encamp, Miquel Alís. Hem parlat de les semblances i diferències de les llistes electorals per a aquestes pròximes eleccions en comparació a quan ells van ser cònsols.

 • Entrevista a Josep Maria Camp i Miquel Alís

  Els excònsols de la Massana i Encamp, Josep Maria Camp i Miquel Alís, parlen de la llei de Transferències comunals aprovada aquesta setmana al Consell General. Ambdós coincideixen que és una llei que no fa content a tothom, que ha estat una llei per sortir del pas i que caldrà anar revisant i actualitzant amb els anys.

 • Entrevista a Bernadeta Gaspà i Mònica Bonell

  Han visitat el programa les excònsols menors Bernadeta Gaspà, d'Ordino (1999 - 2003), i Mònica Bonell (2003-2011), de Canillo. Es tracta, a més, de dues subsíndiques. Bonell ho és en l'actualitat i Gaspà ho va ser del 2005 al 2009. La proximitat amb la ciutadania i l'escola són els aspectes de la seva experiència comunals que més les ha inspirat per altres tasques polítiques.

 • Entrevista a Ventura Espot

  L'excònsol major d'Ordino, Ventura Espot, va dirigir la parròquia els mandats 2007-2011 i 2011-2015. En aquest programa ha repassat la seva gestió al capdvant del comú ordinenc i ha valorat el paper actual dels comuns vers l'administració central.

 • Entrevista a Lydia Magallón i Bibiana Rossa

  Rebem les excònsols d´Escaldes-Engordany, Lydia Magallón, i de Canillo, Bibiana Rossa. Amb elles parlem de l'ahir i de l'avui a les seves parròquies i també de la política comunal actual amb respecte a la que hi havia durant els seus mandats, a finals del segle passat i principis d´aquest.

 • Entrevista a Miquel Alís i Josep Maria Camp 29 de desembre del 2017

  Parlem amb els excònsols de les parròquies d´Encamp, Miquel Alís, i de La Massana, Josep Maria Camp. Amb ells hem parlat del seu mandat, amb comparació al dels seus predecessors i com entenen la política comunal avui en dia respecte a la seva època quan ells gestionaven els comuns.

Facebook

Twitter

54.160.19.155