ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Encamp

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Entrevista als consellers de la minoria d'Encamp Esther Vidal i Enric Riba

  Conversem amb els consellers de la minoria al comú d'Encamp Esther Vidal, d'Agrupament Encampadà, i Enric Riba, del PS.

 • Entrevista a la nova cònsol d'Encamp, Laura Mas

  La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, espera poder tenir a punt la inauguració de les obres a les avingudes centrals "a primers de febrer". Queda encara per acabar del tot les voravies i començar l'embelliment i la col·locació dels nous fanals. Mas s'ha reunit ja amb Joan Viladomat per parlar del possible acord sobre la concessió de l'estació i la convocatòria d'un concurs internacional "com a molt tard a primers de l'any vinent". Ara estan pendents d'informes d'un i altre bàndol. Mas espera també que els pròxims mesos es convoqui el concurs d'idees del Prat Gran, un nou parc que haurà de tenir una zona d'aparcament soterrat. La cònsol espera que l'hivern sigui tranquil al Pas de la Casa pel que fa a incidents, tal i com ho va ser el passat. D'altra banda, ha justificat que Xavier Fernández sigui conseller a ple temps i ha valorat com una decisió empresarial i de gestió el relleu a la direcció de Grandvalira-Nevasa d'Alfonso Torreño.

 • Entrevista a Jordi Torres

  Visita el programa el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres. Sobre la compra, o no, de les parcel·les del Prat Gran, Torres no té clar que es pugui tenir una resposta definitiva abans que acabi el mandat. A banda, hem repassat l'actualitat de la parròquia, amb especial atenció al Pas de la Casa. Sobre les comunals, el cònsol espera fer un equip fort, liderat per dues persones de l'actual equip comunal, tenint en compte que ell no pot repetir en el càrrec.

 • Entrevista a Aleix Varela

  El conseller de Medi Ambient d'Encamp, Aleix Varela, explica la ruta dels orris que està treballant el comú i que pot culminar el 2021. També parlem de l'interés del comú en poder fer un parc natural que englobi el llac de Pessons i la ruta dels Orris de 12 quilòmetres.

 • Entrevista a Esther París

  La cònsol menor d'Encamp, Esther París, repassa l'actualitat de la parròquia encampedana amb especial atenció als aldarulls al Pas de la Casa i a les obres al voltant de l'església del Pas, el Pla de dinamització del comerç, el projecte de nou museu de l'automòbil i la visita de Gerard Piqué fa uns dies a Prada de Moles.

 • Entrevista a Jordi Torres

  Amb el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, repassem l'actualitat de la parròquia. Sobre la qüestió de Grandvalira, Torres confia que encara pugui haver-hi una entesa. Pel que fa al comerç, espera tenir llest l'estudi de millora les pròximes setmanes. Al Pas de la Casa, és coscient que els treballs del subsòl als voltants de l´Església crearan problemes als veïns, però que calia afrontar aquesta millora.

 • Entrevista a Jordi Torres

  He rebut el cònsol major d´Encamp, Jordi Torres. El mandatari comunal ha destacat la temporada d´hivern com a bona i confia a poder mantenir la marca Grandvalira. Sobre el Pas de la Casa, ha destacat també que hi ha hagut menys aldarulls i molèsties als veïns. Pel que fa al comerç, confia que l´embelliment i les accions previstes, permetran un bon estiu.  Assegura que la situació sobre el subsòl al Pas està en vies de sol.lució. Es dedicaran 250.000 euros a la seva millora. També creu que s´arribarà a acords amb Saetde pels terrenys de Concòrdia. Pel que fa a l´Spartan Race, hi ha més de 3.500 inscrits i confia en que de nou sigui un èxit.

 • Entrevista a Laura Mas, Aleix Varela i Xavier Fernández

  Encamp és la parròquia protagonista d'aquest programa. Laura Mas, consellera de Circulació, Aparcaments i Via pública. Aleix Varela, conseller d’Higiene, Medi ambient i Agricultura, i Xavier Fernández, conseller de Joventut, Esports i Turisme, tracten diverses qüestions del dia a dia del comú i en concret de les seves conselleries. Ha destacat en l'apartat de Joventut i Esports la posada en marxa properament d'un Punt jove al Pas de la Casa i també la creació de recorreguts per practicar senderisme per a tots els nivells a Encamp.

 • Entrevista a Joan Sans, Jordi Troguet i Jordi Rich

  Parlem amb els consellers de la minoria d´Encamp, Joan Sans, del PS +Independents, Jordi Troguet, del Partit liberal i Jordi Rich, conseller menor i d'Obres Públiques i Urbanisme sobre la parròquia encampadana. Expliquen el funcionament de les comissions de treball antre la majoria i la minoria i analitzen l'actualitat d'Encamp i el Pas de la Casa.

 • Entrevista a Esther París

  Amb la cònsol menor d'Encamp, Esther París, hem parlat de la plataforma de Soldeu i de les inversions en marxa i pendents a Encamp i el Pas de la Casa. Pel que fa al pla de dinamització del comerç a la parròquia, el comú encara no descarta la possibilitat que el Pas sigui zona "outlet". Les nits i els aldarulls al Pas, la nova ubicació del Museu de l´Automòbil, o la millora de l´economia a la parròquia també s'han tractat en l´entrevista.

Facebook

Twitter

3.214.184.223