Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Consellers

Cada setmana donem línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.

Direcció i presentació: Jordi Lorente
Control de so: Toni Escur


 • Tertúlia amb el conseller d'Agricultura i Medi Ambient del comú d'Ordino, Eduard Betriu i el Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de La Massana, Sergi Gueimonde

  Al Línia Directa d'aquest divendres hem parlat amb els consellers d'Agricultura i Medi ambient de les parròquies d'Ordino i La Massana sobre la situació de l'agricultura i de la ramaderia. Diuen que la situació és compromesa i que està afectant les pastures i entorn de la ramaderia, però també de l'agricultura. Una situació que es pot veure agreujada a les pròximes setmanes. Amb tot, i a l'espera que les pluges puguin aparèixer, confien que la temporada d'estiu pugui tenir molts visitants, especialment els parcs de la Vall de Sorteny i Comapedrosa. De fet, a Ordino, la temporada recent d'hivern ha estat un èxit a Arcalís i a la resta d'espais de natura de la parròquia.

   

 • Entrevista a Pere Pràxedes i Xavier Fernàndez

  Ens visiten els consellers d'Esports de Sant Julià de Lòria i d'Encamp, Pere Pràxedes i Xavier Fernàndez. Han parlat de les activitats esportives de les seves parròquies i ens han explicat que, des de l'incendi dels Serradells, han constatat un increment d'usuaris als seus centres esportius.

 • Entrevista a Jordi Vilanova i Jordi Serracanta 23 de novembre del 2018

  Amb els consellers d'Esports d'Escaldes-Engordany i d'Ordino, Jordi Vilanova i Jordi Serracanta, hem repassat l'actualitat parroquial. Vilanova ha confirmat que al gener podran inaugurar la remodelació de la piscina i els vestidors. Les obres han tingut un cost de 2,2 milions d'euros.

 • Entrevista a Jael Pozo i Salomó Benchluch

  Repassem les propostes culturals de les parròquies de la Massana i Escaldes-Engordany amb els seus consellers de Cultura, Jael Pozo i Salomón Bechluch.

Facebook

Twitter